Autonvuokraus
Dallas
Piilota
Yhdysvallat // Dallas
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dallas

Tarvitsetko vuokra-autoa Dallasissa? Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Yhdysvaltain Dallasissa. Meiltä saat käyttöösi laadukkaan, huolletun ja edullisen menopelin, jolla liikut vaivatta Amerikan leveillä moottoriteillä. Saat aina vapaat kilometrit, meillä et joudu huolehtimaan matkamittarista. Mikäli olet liikenteessä yrityksen puitteissa, ota yhteys myyntipalveluumme, teemme sopivan yrityspaketin saman tien. Niin lomamatkalaiset kuin työmatkalaiset nauttivat matkanteosta helposti, kun alla on varma Sixtin vuokra-auto. Tutustu toimipisteidemme tarjontaan verkkosivuillamme ja tee varaus helposti ennen matkan alkamista. Haluamme tehdä asioimisesta vaivatonta, jotta autonvuokraus Dallasissa olisi mahdollisimman miellyttävää.

 
 • Dallas/Fort Worth Lentoasema
  2424 East 38th Street
  75261 Dallas

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Dallas Addison/Marriott Quorum
  14901 Dallas Pkwy
  75254-7551 Dallas

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la. - su.07:00 - 14:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Dallas/Fort Worth Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  2424 East 38th Street
  75261 Dallas

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Dallas Addison/Marriott Quorum

  Sixt Autonvuokraus
  14901 Dallas Pkwy
  75254-7551 Dallas

  ma. - pe.07:00 - 18:00
  la. - su.07:00 - 14:00
  Juhlapyhä07:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Helppoa autonvuokrausta Dallasin auringon alla

Vuokraa auto Dallasin-toimipisteestä, kun haluat tehdä matkanteosta vaivatonta. Sixt Autovuokraamo Dallasin laajasta valikoimasta otat käyttöösi helposti tarvittavan vuokra-auton. Tarjoamme henkilöautojen lisäksi farmareita, urheilu- ja avoautoja sekä maastureita. Hinnoittelumme on avointa eikä hintoihin lisätä minkäänlaisia piilokuluja, ja voit maksaa myös luottokortilla huoletta. Ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina hoitamaan vuokrauksen sujuvasti ja ilman häiriöitä. Pääset toimipisteellemme helposti suoraan lentokentän shuttle-noutopalvelun kautta muutamassa minuutissa. Seuraa oranssinväristä logoamme. Voit palauttaa vuokra-autosi autovuokraamoomme Dallasissa 24 tuntia vuorokaudessa, joten varhaiset aamulennot tai myöhäiset iltalennot eivät ole ongelma.

Lisämaksusta tarjoamme erikoisvarusteita, kuten lastenistuimen tai GPS-navigaattorin. Myös alle 25-vuotiaasta kuljettajasta veloitamme lisämaksun. Voit varustella auton helposti tarpeisiisi sopivaksi, olitpa sitten matkalla työn tai lomailun merkeissä, yksin tai seurueessa. Pyydämme huomioimaan, että emme voi taata tiettyä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvokategorian. Palautukset onnistuvat 24 tuntia vuorokaudessa, joten varhaiset aamulennot Eurooppaan eivät ole ongelma. Kysy ystävällisestä asiakaspalvelustamme, miten autonvuokraus Dallasissa onnistuu vaivatta.

Dallasin maisemat avautuvat Sixtin vuokra-autolla

Aurinkoinen Dallas tunnetaan paitsi tv-sarjastaan, myös lauhkeasta ilmastostaan. Vuokra-autolla huristat helposti kasvitieteelliseen puutarhaan tutkimaan alueen omaperäistä luontoa. Poliittisen historian ystävät suuntaavat presidentti John. F. Kennedyn poliittista perintöä esittelevään museoon. Myös luonnontieteellinen museo, taidemuseot ja Perot-museo tarjoavat nähtävää, etenkin perheen pienimmät innostuvat Perotin kokeellisista näyttelyistä. Klyde Warren -puistoon erityisen helppo ajella, se sijaitsee nimittäin Woodall Rodgersin moottoritien vieressä. Jääkiekkofanit suuntaavat Dallas Starsin kotiareenalle, jossa järjestetään myös megaluokan konsertteja. Amerikassa kaikki on suurta, niin myös nähtävyydet. Päivän jälkeen vuokra-auto Dallasissa vie sinut helposti takaisin majoituspaikkaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service