Autonvuokraus
Dallas/Fort Worth Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Dallas // Dallas/Fort Worth Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dallas/Fort Worth Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2424 East 38th Street
  75261-9428 Dallas US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DFW
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 22:00
Juhlapyhä06:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Dallasissa Fort Worth Int lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Dallasissa Fort Worth Int lentoasemalla palvelee turisteja ja työmatkalaisia tarjoten suuren ja monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Meiltä jokainen löytää takuulla omaan tarpeeseensa sopivan vuokra-auton. Toimipisteeltämme voi vuokrata niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin käyvät farmarit kuin nelivetoiset katumaasturitkin. Enemmän tilaa tarvitseville löytyy minibusseja ja pakettiautoja. Niille, jotka haluavat enemmän, meillä on tarjota luksusautoja ja urheiluautoja. Voit valita vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Rajoittamattomat kilometrit tuovat ajamiseen huolettomuutta, joten nekin kannattaa liittää vuokraan. Kun matkasi kohde on Dallasin Fort Worth Int lentoasema, DFW, kannattaa sinun kääntyä meidän puoleemme.

Autonvuokraus Dallasin Fort Worth Int lentoasemalla

Dallasin Fort Worthin kansainvälinen lentoasema kuuluu Texasin osavaltion vilkkaimpiin lentoasemiin. Autonvuokrauksen toimipiste sijaitsee alimmassa kerroksessa. Tullessasi koneelta löydät toimipisteemme oikealta puolelta. Auton avaimien nouto ja mahdollinen vuokran maksaminen tapahtuu toimipisteellä. Avaimet myös palautetaan sinne. Jos haluat palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolella, siitä tulee sopia etukäteen. Varaamalla auton jo ennen lomalle lähtemistä varmistat, että saat haluamasi vuokra-auton käyttöön välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Näin ollen matkakin voi jatkua ilman viivytyksiä. Auton voi vuokrata joko nettisivuiltamme tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Koe kaupungin parhaat nähtävyydet vuokra-autolla

Yhdysvallat kokonaisuudessaan on suomalaisille tuttu kohde jo vuosikymmenten takaa. Monet kerran Texasissa vierailleet ihastuvat tähän osavaltioon ja palaavat sinne aina kerta toisensa jälkeen. Kaupungissa vierailee myös paljon työmatkalaisia. Historian havinasta kiinnostuneet haluavat tutustua paikkaan, jossa presidentti John F. Kennedyn salamurha tapahtui. Tämä paikka on Dealey Plaza. Sen laidalta löytyy presidentti Kennedylle omistettu museo, Sixth Floor Museum. Urheilun ystävät taas ajavat hieman kaupungin keskustan ulkopuolelle tutustumaan esimerkiksi amerikkalaisen jalkapallojoukkueen Cowboysin tai jääkiekkojoukkue Dallas Starsin kotistadioneihin. Ota siis vuokra-auto Dallasista Fort Worth Int lentoasemalta ja lähde kiertämään tätä suurta kaupunkia ristiin rastiin. Koet taatusti lomallasi enemmän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 22:00
Juhlapyhä06:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dallas/Fort Worth Lentoasema DFW 2424 East 38th Street 75261-9428 Dallas 32.899809, -97.040335 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Dallas/Fort Worth Lentoasema DFW

2424 East 38th Street
75261-9428 Dallas
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

2500 S Garage Dr.
TX 75261 Dallas
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service