Autonvuokraus
Fort Myers
Piilota
Yhdysvallat // Fort Myers
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Fort Myers

Jos haluat aloittaa matkasi mahdollisimman vaivattomasti ja vieläpä mukavasti, käänny Sixt Autovuokraamo Fort Myersin puoleen. Meiltä löydät laajan ja laadukkaan autovalikoiman tunnettujen merkkien uusia malleja kilpailukykyiseen hintaan. Olitpa sitten liikematkalla, lomareissulla tai paikallisena vuokra-auton tarpeessa, Sixt Fort Myers auttaa sinua löytämään juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon. Valikoimastamme löydät kätevät henkilöautot ja farmarit, jotka vievät sinut ja seurueesi taloudellisesti perille. Näyttävät urheilu- ja avoautot, jotka tarjoavat tyylikkäät kyydit vaikkapa liikelounaalle sekä tilavat maasturit, jotka selviävät hankalammistakin reittivalinnoista. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään viikon jokaisena päivänä!

 
 • Fort Myers Lentoasema
  10991 Terminal Access Road
  33913-7600 Fort Myers

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Fort Myers Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  10991 Terminal Access Road
  33913-7600 Fort Myers

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tee matkastasi helpompi Sixtin avulla

Sixt Autovuokraamo Fort Myers on valmiina palvelemaan asiantuntevalla asiakaspalvelullaan ja laajalla autovalikoimallaan. Kaikki vuokra-automme ovat uusia merkkiautoja, jotka tulevat jo valmiiksi hyvin varusteltuina. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Varaustasi voit höystää kattavilla lisäpalveluillamme, joihin pääset tarkemmin tutustumaan verkkosivuillamme. Mikäli haaveissa on tutustua Yhdysvaltoihin laajemmin auton ratista käsin, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori, joka johdattaa sinut helposti perille. Jos matkassa on isompi porukka ja useampi innokas kuski, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja jakamaan ajonautintoa. Lasten kanssa matkustaessa on vuokraukseen hyvä lisätä myös lastenistuimet turvaamaan perheen pienimpien kyydit. Sixt ei ota varauksesta luottokorttikuluja sekä muutokset ja peruutukset varaukseesi teet maksutta. Sixt Fort Myersiin voit myös palauttaa vuokra-autosi 24h vuorokaudessa sopimuksen mukaisesti.

Fort Myers kutsuu Sixtin vuokra-autoilijaa

Mielenkiintoinen ja täynnä tekemistä oleva Fort Myers sijaitsee Meksikonlahdella, Floridan länsirannikolla Yhdysvalloissa. Kauniit saaret ja rannat ympäröivät tätä kaupunkia ja siellä on helppo nauttia rennosta tunnelmasta. Sixtin vuokra-autollasi tutustut helposti vaikka kaikkiin alueen rantoihin ja etenkin Fort Myers Beachille kannattaa suunnata. Reissuun kannattaa sisältää vierailu Edison-museossa tai Henry Fordin talviasunnossa, joka toimii myös museona. Vuokra-auton nokka kannattaa kohdistaa Miromar Outlet Malliin, jos yhtään ostoshammasta kolottaa, sillä sieltä teet helposti loistavia löytöjä. Kaikki nämä ja kenties vielä enemmän pystyt kokemaan, kun allasi on Sixt Fort Myersin laadukas vuokra-auto!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service