Autonvuokraus
Fort Myers Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Fort Myers // Fort Myers Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Fort Myers Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 10991 Terminal Access Road
  33913-7600 Fort Myers US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RSW
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Fort Myersin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo palvelee sinua luotettavasti ja sujuvasti Fort Myersin lentokentällä. Vuokrauspisteessämme sinulla on valittavanasi taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, raskaammat nelivedot sekä ylellisen ajokokemuksen antavat urheilu- ja avoautot. Lisäpalveluilla voit räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-autopaketin esimerkiksi valitsemalla GPS-navigaattorin, turvalliset lastenistuimet, lisävakuutuksia tai nimeämällä lisäkuljettajan. Tarjoamme vapaat ajokilometrit. Huomioithan ystävällisesti, että emme voi taata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian varatessasi. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai käy verkkosivuillamme tehdäksesi varauksen.

Asiantuntevaa autonvuokrausta Fort Myersin lentokentällä

Fort Myersin lentokenttä, lyhenteeltään RSW, on varsinaiselta nimeltään Southwest Florida International Airport. Sen erinomainen sijainti tarkoittaa sitä, että pääset lentokentältä helposti Fort Myersin lisäksi Cape Coraliin, Sanibeliin, Captivaan ja Evergladesiin sekä moniin muihin Meksikonlahden rannikon suosittuihin kohteisiin. Fort Myersin keskusta on noin 30 kilometrin päässä ja esimerkiksi Sanibeliin on vain noin 40 kilometrin matka lentokentältä, eikä Evergladeskään sijaitse kuin reilun sadan kilometrin päässä. Vuokra-autolla on helppo kattaa pidempikin matka ja päästä nauttimaan Meksikonlahden rannikon mahtavista nähtävyyksistä. Jos sinulla on iPhone tai iPad, voit ladata sovelluksemme ja tehdä sillä varauksen, jolloin sinun on mahdollista valita varaamastasi autoluokasta vapaana oleva auto 30 minuuttia ennen varauksen alkua.

Vuokra-autolla Florida haltuun

Florida yhdistetään valkoisiin hiekkarantoihin, lämpöön, aurinkoon ja palmupuihin, ja se kaikki odottaakin matkaajaa hänen saapuessaan Yhdysvaltojen itärannikolle. Fort Myersin kilometrien mittainen hiekkaranta ja läheisen Sanibelin rannat ovat paitsi suosittuja uima- ja vesiurheilurantoja, myös täynnä simpukoita kerättäväksi tuliaisiksi. Fort Myersin läheisyydessä sijaitsee myös manaattipuisto, jossa pääsee näkemään näitä erikoisia eläimiä. Jos haluaa vielä erityisemmän luontokokemuksen, vuokra-auton nokan voi suunnata Evergladesin luonnonpuistoon, jossa on manaattien lisäksi muun muassa krokotiileja ja Floridan panttereita. 1,5 miljoonan aarin kokoinen suoalue tarjoaa paljon nähtävää, mutta on luontorakkaalle matkailijalle ajamisen arvoinen kohde. Autonvuokraus Fort Myersin lentokentällä on pääsylippu unohtumattomiin seikkailuihin!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Fort Myers Lentoasema RSW 10991 Terminal Access Road 33913-7600 Fort Myers 26.524111, -81.752159 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Fort Myers Lentoasema RSW

10991 Terminal Access Road
33913-7600 Fort Myers
 
Puhelinnro +1-8887498227

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service