Autonvuokraus
Fort Worth TX
Piilota
Yhdysvallat // Fort Worth TX
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Fort Worth TX

Mikäli haluat aloittaa matkasi hyvillä mielin ja laadukkaan vuokra-auton kera, ota suunnaksi Sixt Autovuokraamo Fort Worth TX! Me tarjoamme sinulle laajan ja laadukkaan autovalikoiman tunnettujen merkkien uusia autoja. Autovalikoimamme sopii niin liikematkailijalle, lomalaiselle kuin paikallisellekin, joka on vuokra-auton tarpeessa. Taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla kulkee kätevästi yksinmatkustava kuin suurempi seuruekin. Näyttävät urheilu- ja avoautot vievät tyylikkäästi perille liikelounaille. Jos hakusessa on tilava vuokra-auto, kannattaa ottaa alleen tilava maasturi, joka kuljettaa näppärästi paikasta toiseen. Laajaan valikoimaamme tutustut helposti verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa myös viikon jokaisena päivänä!

 
 • Dallas/Fort Worth Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  2424 East 38th Street
  75261 Dallas

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Tee matkastasi entistä parempi ja käänny Sixtin puoleen

Autovuokraamo Sixt Fort Worth TX toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Yhdysvaltoihin ja haluaa auttaa sinua valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon. Autovalikoimamme koostuu uusista keskimäärin 3 kuukautta vanhoista merkkiautoista, jotka tarjoamme sinulle kilpailukykyiseen hintaan. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Varaukseesi voit lisätä kattavia lisäpalvelujamme tarpeidesi mukaisesti. Vapaat kilometrit sekä GPS-navigaattori sopivat varaukseesi, jos suunnitelmissa on tutustua Yhdysvaltoihin laajemmin. Mikäli matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja jakamaan ajonautintoa. Lapsiperheille varaukseen on hyvä lisätä lastenistuimet, jotta myös perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Suosittelemme tutustumaan kattaviin lisäturviimme, jotka tuovat matkalle lisää mielenrauhaa. Sixt ei ota sinulta piilokuluja tai luottokorttikuluja, joten tutustu valikoimaamme ja varaa seuraava vuokra-autosi jo tänään!

Yhdysvallat odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa

Fort Worth on kaupunki Texasin osavaltiossa Yhdysvalloissa ja sieltä löytyy monenlaista tekemistä sekä näkemistä Sixtin vuokra-autoilijalle. Fort Worthista Dallasiin matkaa on noin 48 km, joten siellä on myös helppo vierailla esimerkiksi päiväretken merkeissä. Fort Worthista löytyy monenlaisia tapahtumia, kuten rodeo-näytöksiä. Fort Worthissa on myös koko perheelle sopiva eläintarha sekä luonnontieteellinen alue. Mikäli hyvät ravintolat ja ostosmahdollisuudet houkuttavat, kannattaa suunnata vuokra-auton nokka kohti Sundance-aukiota. Sixt Fort Worth TX haluaa tehdä matkastasi mahdollisimman monipuolisen ja auttaakin sinua valitsemaan juuri sopivan ajoneuvon matkallesi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service