Autonvuokraus
West Hollywood
Piilota
Yhdysvallat // Hollywood CA // West Hollywood
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus West Hollywood: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 7415 Santa Monica Blvd
  90046-5604 West Hollywood, Los Angeles US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LAXC03
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 15:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 

West Hollywoodissa matkaan Sixtin avulla

Autonvuokraus Sixtin West Hollywoodin toimipisteessä starttaa matkasi Los Angelesissa tyylillä ja vauhdilla, ja sijaintimme kuuluisan, lähes koko kaupunkia halkovan Santa Monica Boulevardin varrella merkitsee sitä, että sinun on helppo saapua vuokra-autoa noutamaan mistä päin Hollywoodia tahansa sekä lähteä matkaan ajoneuvon saatuasi suoraan tapahtumien ja nähtävyyksien ytimeen. Pelkästään Santa Monica Boulevardia ajamalla pääset tutustumaan West Hollywoodin lisäksi Beverly Hillsiin, Santa Monicaan ja muihin Los Angelesin ykköskohteisiin, ja onhan se myös osa tunnettua Road 66 -tietä, joten jos olet lähdössä Amerikan valloitukseen Sixt Autovuokraamo West Hollywoodista vuokratulla menopelillä, pääset alkamaan matkasi saman tien. Tarjoamme toimipisteessämme laajan autovalikoiman, johon kuuluvat yksin tai kaksin matkaavalle näppärät henkilöautot, suuremmalle porukalle farmarit, kovaa suorituskykyä vaativille maasturit sekä paremmin kuin hyvin Hollywoodin loistoon sopivat ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Tee varaus verkossa etukäteen, ja muista, että kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä kannattaa kääntyä asiantuntevan asiakaspalvelumme puoleen.

West Hollywoodista Sixtin vuokra-auto lisäpalveluilla mukavaan matkantekoon

Sixtin vuokra-auto on ilmastoitu, suositun automerkin uusin malli, jolla voit ajella luotettavasti ja turvallisesti niin paljon kuin haluat, sillä tarjoamme vapaat mailit. West Hollywoodin toimipisteemme tarjoaa erilaisia lisäpalveluita, joilla autonvuokraus on onnistunut ja hyvin palveleva kokemus. Jokainen kuski hyötyy oikeaan paikkaan ohjaavasta GPS-navigaattorista, ja pidemmälle automatkalle suuntaavaa huokaisee helpotuksesta ottaessaan lisäpalvelun, jonka avulla voi ajella rajattomasti tietulliteillä. Pitkää matkaa tien päällä viihdyttää helposti satelliittiradiopalvelumme, jonka avulla nautit suosikkikanavistasi ilman mainoksia, ja kannattaa tutustua myös Sixt Connect -palveluihimme, jotka tekevät netin käytöstä kätevää ja Plus-palvelulla hoidat jopa tunnin verran kansainvälisiä puheluita. Lapsia mukana matkalla? Valitse sopiva lastenistuin valikoimastamme, meiltä löytyy turvaistuin niin vauvalle kuin isommallekin lapselle. Tutustu näihin ja muihin lisäpalveluihimme netissä ja tee varaus, muistathan kuitenkin, ettemme lupaa tiettyä ajoneuvon mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 15:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste West Hollywood LAXC03 7415 Santa Monica Blvd 90046-5604 West Hollywood, Los Angeles 34.091079, -118.352194 +1-8887498227

Sixt-toimipiste West Hollywood LAXC03

7415 Santa Monica Blvd
90046-5604 West Hollywood, Los Angeles
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service