Autonvuokraus
Kahului
Piilota
Yhdysvallat // Kahului
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kahului

Sixt Autovuokraamosta Havaijin Kahuluista vuokraat itsellesi edullisesti ja sujuvasti ajoneuvon. Tutustu verkkosivuillamme laajaan autovalikoimaamme erilaisia ajoneuvoja, kuten kompakteja henkilöautoja, tilavia farmareita sekä ihastuttavia avoautojakin. Jos haluat pienikulutuksista vuokra-autoa tai tarvitset tilaa, meiltä löydät mieleisesi ajoneuvon ja tarvitsemasi lisäpalvelut. Autonvuokraus Kahuluissa on verkkosivujemme kautta vaivatonta ja meiltä löydät varmasti tarvettasi vastaavan vuokra-auton. Tarkasta ajankohtainen saatavuus sekä tarjouksemme verkkosivuiltamme. Vuokrauksen voit hoitaa myös puhelimitse. Tee varauksesi jo tänään, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

 
 • Maui Kahului Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  101 Airport Road
  96732-2358 Kahului

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Maui SIXT+ only

  Sixt Autonvuokraus
  410 Koloa Street
  96732-2478 Kahului

  ma. - su.14:00 - 17:00
  Juhlapyhä14:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Kahuluissa - asiantuntevaa palvelua autonvuokraus-asioissa

Autonvuokraus Kahuluissa on helppoa ja edullista. Valitse vain meiltä Sixtiltä tarvettasi vastaava vuokra-auto ja tee varaus. Vuokra-automme ovat tunnetuilta merkeiltä ja uusia. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, eikä tarkkaa merkkiä tai mallia. Vuokra-autoissamme on kattava vakiovarustelu, mutta voit lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluja tarpeidesi mukaisesti. Jos tarvitset esimerkiksi navigaattoria, se on helppo lisätä varaukseesi. Lasten kanssa matkustaessa saatatte tarvita turvaistuimia, jotka nekin löydät valikoimastamme. Isommassa ryhmässä voi olla hyvä lisätä varaukselle lisäkuljettajia, ja kaikki saavat nauttia matkasta tasapuolisesti. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos koet, ettet löydä verkkosivuiltamme vastauksia kysymyksiisi tai tarpeisiisi.

Ajele paratiisissa Sixt vuokra-autolla

Kahului on hieman yli 26.000 asukkaan kaupunki Mauin saarella, Yhdysvaltojen Havaijilla. Kun otat allesi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Kahuluista, pääset tutustumaan tähän paratiisisaareen joustavasti, oman aikataulusi mukaan. Menet minne haluat ja milloin haluat. Voit lähteä kiertämään saarta taikka pysyä sen pääkaupungissa Kahuluissa, jossa riittää tehtävää ja nähtävää kaikenikäisille. Kaupungissa kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Maui Arts & Cultural Center -kulttuurikeskukseen, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa.

Golfista kiinnostuneiden kannattaa ottaa suunnaksi Lanin golfkenttä, jonne hurauttaa kymmenessä minuutissa. Rannikolla pääset ihailemaan kaunista merta, ja vesiaktiviteettejakin löytyy. Lähde vaikkapa sukeltelemaan tai snorklaamaan Havaijin kirkkaissa vesissä. Varusteet kulkevat sinne, minne sinäkin. Sixt Autovuokraamo Kahului haluaa pitää huolen siitä, että voit keskittyä matkasi tarkoitukseen sopivan vuokra-auton avulla, matkustitpa sitten yksin, ryhmässä, perheesi kanssa tai työsi puolesta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service