Autonvuokraus
Maui Kahului Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Kahului // Maui Kahului Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Maui Kahului Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 101 Airport Road
  96732-2358 Kahului US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: OGG
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Maui Kahuluin lentoasemalla

Romanttiseen, ihastuttavaan Mauin saareen on mukavan vaivatonta tutustua ottamalla matkaohjelmaan mukaan autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Maui Kahuluin lentoasemalta. Näin saat itse päättää reittisi ja aikataulusi, minkä lisäksi kaikki tarvittava kulkee näppärästi mukana koko matkan ajan. Laadukkaat, uudet ajoneuvot saat mukaasi heti lentoasemalta, ja varauksen voit tehdä jo kotona internetissä. Kilpailukykyisten tarjousten ja autokategorioiden lisäksi voit lisätä ajomukavuutta haluamillasi lisäpalveluilla. GPS-navigaattori auttaa vieraammilla tieosuuksilla, perheen pienimmäiset kulkevat turvallisesti lastenistuimissa ja lisäturva puolestaan tuo mielenrauhaa yllättävien tilanteiden varalle. Valitse juuri sinulle sopivin taloudellisista sedaneista, tilavista farmareista, isomman seurueen sisäänsä mahduttavista minibusseista - tai ehkäpä haluat kulkea näyttävästi liikematkat premium-luokan ajoneuvoilla. Autonvuokrausta tehdessäsi, muistathan että Sixt takaa ajoneuvokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa kysymyksissä ja sopivan vuokrauspaketin kanssa.

Autonvuokrausta Maui Kahuluin lentoasemalla

Maui Kahuluin Lentoasema, lyhenne OGG, sijaitsee Mauin saarella, noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Sixt Autovuokraamon toimipiste sijaitsee erillisessä rakennuksessa, kävelymatkan päässä matkalaukkujen noutopisteen jälkeen, jonne on myös bussikuljetus. Lentoaseman ja keskustan väliä kulkevat myös paikallisbussit ja taksit, mutta vuokra-auto allasi saat vapauden päättää reittisi määränpään jo heti lentoasemalta lähdettyäsi. Ota saari haltuun ja nauti matkailusta täysin rinnoin, kun allasi on vuokra-auto Maui Kahuluin lentoasemalta!

Rantaloma, aktiiviloma tai työmatka sujuvat näppärästi Sixt vuokra-autolla

Tyynenmeren ja USA:n helmi, Havaiji, on rantalomailijan, golffaajan, surffaajan ja shoppailijan paratiisi. Autonvuokraus Maui Kahuluin lentoasemalla mahdollistaa saareen tutustumisen omien aikataulujen ja reittivalintojen kanssa. Vesiaktiviteetteja etsivät voivat pakata rantavarusteet tilavaan farmariin ja kurvata joillekin lukuisista kirkkaan veden rannoista. Ajele vaikkapa saaren eteläosaan, noin 20 mailin päähän Makenan rannalle surffiaaltojen ja snorklauksen perässä. Hyvällä tuurilla voit nähdä myös villidelfiinien uivan ohi. Ajele myös ihastelemaan sammunutta tulivuorta, Haleakalaa, ja nautiskele matkalla ilmastoidusta ajoneuvosta, jonka olet napannut mukaasi jo lentoasemalta. Mauin saari on myös liikematkalaisen unelmakohde, sillä Kahuluin kaupungin lähellä on useita laadukkaita golf-kenttiä ja ravintoloita, vain noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Otathan tarvittaessa yhteyttä yritysasasiakaspalveluumme, niin kokoamme kilpailukykyisen vuokra-autopaketin yrityksellenne!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Maui Kahului Lentoasema OGG 101 Airport Road 96732-2358 Kahului 20.884320, -156.447840 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Maui Kahului Lentoasema OGG

101 Airport Road
96732-2358 Kahului
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service