Auton vuokraus alueella Kalifornia

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Kalifornia

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Los Angeles Intl. Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Kalifornia

Laaja valikoima, edulliset hinnat ja asiantunteva palvelu Sixt Autovuokraamo Kaliforniassa

Laaja valikoima, edulliset hinnat ja asiantunteva palvelu Sixt Autovuokraamo Kaliforniassa

Rentoa rantaelämää tai vakavamielisiä liikeneuvotteluita voit hoitaa mukavasti ja vaivattomasti, kun varaat laadukkaan ajoneuvon Sixt Autovuokraamo Kalifornian laajasta ajoneuvovalikoimasta. Reitistäsi riippuen voit valita useista Kalifornian toimipisteistämme juuri sinulle sopivimman. Laaja ajoneuvovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin, mutta esimerkkeinä tarjonnastamme ovat mm. tilavat farmarit perhelomalle, näpsäkät ja taloudelliset sedanit rentoon kaupunkiajeluun ja suorituskykyiset maasturit vaikkapa tilapäiseksi toimistoksi työmatkalle. Voit tutustua ja varata ensiluokkaisen Sixtin vuokra-auton verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksellamme jo kotona ja antaa ajamisen vapauden viehättää, sillä meillä et maksa kilometreistä tai maileista.Monipuolinen Yhdysvaltojen Kalifornia kutsuu niin rannalle rentoutumaan kuin myös vuorille vaeltamaan, ja me autonvuokraustoimipisteissämme Kaliforniassa teemme sen helpoksi. Joustavan vuokrauksen sekä kätevien lisäpalveluiden ja -varusteiden ansiosta voit tehdä pidemmänkin automatkan mukavasti ja turvallisesti. Mikäli tiet eivät ole ennestään tutut, voi olla hyvä varata vuokraukseen mukaan GPS-navigaattori, ja ajonautintoa pidemmillä ajomatkoilla on miellyttävää voida jakaa seurueen muille kuljettajille. Se onnistuu, kun valitset varaukseesi useamman kuljettajan. Matkamukavuutta lisäävät Sat Radio SiriusXM, jonka ansiosta nautit satelliittiradion musiikista ja urheilusta ilman mainoksia, ja Express Toll Unlimited antaa rajattoman kulkuoikeuden tietulleja keräävillä tieosuuksilla. Verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksessa esittelemme nämä ja monet muut lisäpalvelumme, jotka voit kätevästi valita suoraan varaukseesi. Otathan ystävällisesti varausta tehdessäsi huomioon, ettemme takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Valitse autovuokraus Kaliforniassa, jotta sinä voisit kokea enemmän!

Valitse autovuokraus Kaliforniassa, jotta sinä voisit kokea enemmän!

Kaliforniassa voit kokea monenlaista, rennosta rantaelämästä sykähdyttäviin historiakierroksiin. Turisteille avattu ja vankilatoiminnasta poistettu Alcatrazin vankilasaari on yksi sykähdyttävimmistä käyntipaikoista San Franciscossa käydessä. Samalla voi ajaa postikorteista tuttua Golden Gate -siltaa pitkin, vaikkapa auringon laskiessa. Luonnosta nauttiville voi suositella pohjoisempana sijaitsevaa Redwoodin kansallispuistoa, jonka rauhoittava ja seesteinen ilmapiiri on taattua stressinpoistoa kiireiselle kaupunkilaiselle. 17-Mile drive Montereyssa on upea ajokohde, jota ei kannata kiireellä pilata. Merenrantaa mutkitteleva tie tarjoaa upeita maisemia, ja tasokkaita golfkenttiä vaikkapa tiukoille liikeneuvoitteluille. Valitse autonvuokraus Sixtiltä Kaliforniassa ja anna haaveilulle renkaat.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Kalifornia
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kalifornia?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kalifornia sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kalifornia.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kalifornia?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kalifornia. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 23301 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Range Rover
Range Rover
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible
Ford Mustang GT Convertible
Ford Mustang GT Convertible
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Volvo S60
Volvo S60
BMW X3
BMW X3
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kalifornia
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kalifornia?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kalifornia?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kalifornia?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?