Autonvuokraus
Los Angeles Venice Beach
Piilota
Yhdysvallat // Los Angeles // Los Angeles Venice Beach
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Los Angeles Venice Beach: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2444 Lincoln Blvd
  90291-5041 Venice US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: LAXC01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Los Angeles Venice Beach toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi

Aurinkoinen Yhdysvaltojen enkelten kaupunki, Los Angeles, houkuttelee seikkailuun niin rannalle kuin tähtien maailmaan, ja parhaiten pääset kokemaan kaiken tuon vuokraamalla laadukkaan ajoneuvon Sixt Autovuokraamo Los Angeles Venice Beachiltä. Toimipisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien lähellä, Venice Bulevardin kupeessa, Marina del Reyn ja Venice Beachin tuntumassa. Kansainväliseltä lentoasemalta on matkaa vain noin 5,2 mailia (n. 8,7 km), jonka taittaa taksilla reilussa kymmenessä minuutissa. Keskeisen sijaintimme ansiosta voit aloittaa heti lomasi vaikkapa suuntaamalla surffilautavuokraamoon ja Venice Beachin rannalle tilavan farmariauton tai näppärän pickupin kyydissä, tai kierrellä kaupungin monia nähtävyyksiä luksusajoneuvolla hiukset ilmavirrassa hulmuten. Perheen pienimmäiset on jouhevaa kyyditä toimipisteeltämme suoraan Disneylandiin, noin 40 minuutissa, verrattoman autonvuokrauspisteemme Los Angeles Venice Beachin vuokra-autolla.

Koe liikkumisen vapaus ja näe enemmän Los Angeles Venice Beachin Sixt-vuokra-autolla

Laaja Los Angeles Venice Beachin ajoneuvovalikoimamme kattaa mm. avoautot, joilla kurvailet tyylillä rantakatuja ja Hollywoodin nähtävyyksiä, taloudelliset sedanit, jotka sopivat budjettitietoiselle matkaajalle ja tilavat farmarit, joilla liikkuu vaivattoman mukavasti koko perhe. Tee seuraavasta työmatkastasi ensiluokkaisen miellyttävä ja varaa yrityspalvelustamme premium-luokan ajoneuvo. Tutustu koko Los Angeles Venice Beachin toimipisteen valikoimaan kätevästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme ja varaa ajoneuvo vailla maili- tai kilometrirajoituksia (ei koske kaikkia ajoneuvokategorioita) jo tänään. Saat edullisten hintojemme lisäksi maksuttoman varauksen peruutuksen ja muutoksen, kun valitset maksun vuokra-autoa noudettaessa. Varaamisen yhteydessä voit myös valita kätevistä lisäpalveluistamme ja -varusteistamme sinulle sopivimmat matkan helpottajat ja turvaajat. Suosittelemme GPS-navigaattoria kaupungissa ensimmäistä kertaa matkaavalle, ja lasten turvaistuimilla turvaat perheen pienimmäisten matkanteon, Express Toll Unlimited antaa sinulle vapauden liikkua rajattomasti tietulleja keräävillä tieosuuksilla. Huomioithan ystävällisesti varausta tehdessäsi, ettemme takaa yksittäistä ajoneuvoa, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Los Angeles Venice Beach LAXC01 2444 Lincoln Blvd 90291-5041 Venice 33.993521, -118.451234 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Los Angeles Venice Beach LAXC01

2444 Lincoln Blvd
90291-5041 Venice
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service