Autonvuokraus
Los Angeles Intl. Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Los Angeles // Los Angeles Intl. Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Los Angeles Intl. Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 9000 Bellanca Ave
  90045-4708 Los Angeles US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LAX
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 00:30
Juhlapyhä07:00 - 00:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Los Angeles Intl lentoasemalla

Autonvuokraus Los Angeles Intl lentoasemalta antaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua kaupunkiin helposti. Sixtin toimipiste sijaitsee erillisessä rakennuksessa, jonne on kuljetus lentoasemalta. Busseille löytää seuraamalla violetteja opasteita, jotka alkavat heti saapuvien terminaalista. Meillä on tarjolla monipuolinen valikoima ajoneuvoja aina tavallisista henkilöautoista urheiluautoihin, nelivedolla varustettuihin autoihin ja katumaastureihin. Suuremmille seurueille sopivat loistavasti minibussit ja pakettiautot, jotka nekin saat meiltä. Voit lisätä vuokrapakettiisi esimerkiksi rajoittamattoman kilometrimäärän. Se on hyvä vaihtoehto, jos aiot ajaa pidempiä matkoja. Kaikki vahingot kattava vakuutus on myös erittäin suositeltava lisä. Kun kohteesi on Los Angeles Intl lentoasema, LAX, on henkilökuntamme valmiina auttamaan sinua.

Autonvuokraus Los Angeles Intl lentoasemalta onnistuu netistä

LAX on yksi Yhdysvaltojen suurimmista lentoasemista. Se sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Los Angelesista sekä muista kaupungeista, kuten Santa Monicasta ja Anaheimista. Lentoasema palvelee yli 80 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Etukäteen vuokrattujen autojen avaimet, kaikki tarpeelliset paperit sekä mahdolliset lisätarvikkeet noudetaan toimipisteeltämme ja ne myös palautetaan samaan paikkaan. Jos haluat palauttaa auton aukioloaikojen ulkopuolella, tulee sinun sopia tästä etukäteen. Vuokraa auto joko netissä tai puhelimitse. Ainoastaan ennakkoon varaamalla voit varmistaa saavasi haluamasi auton. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Koe säihkettä ja tähtiä täynnä oleva suurkaupunki vuokra-autolla

Yhdysvallat ja erityisesti Los Angeles ovat kiinnostavia kohteita suomalaisten näkökulmasta. Tämä elokuvakaupunki tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan elokuvan tekemiseen ja mielenkiintoisten henkilöiden tähtiin Walk of Famella. Vuokra-autolla taas voi ajaa katsomaan kuuluisaa Hollywood-kylttiä. Kun sinulla on auto alla, voit ajaa hieman kauemmaskin ja nähdä enemmän Kalifornian osavaltion kaupunkeja. Kun otat vuokra-auton Los Angeles Intl lentoasemalta, saat lomastasi enemmän irti. Vuokra-auto helpottaa suurkaupungissa liikkumista, eikä sinun tarvitse aina suunnitella kaikkea valmiiksi. Me Sixtillä olemme valmiita auttamaan sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä, joten ota vain rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on jotakin kysyttävää.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 00:30
Juhlapyhä07:00 - 00:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Los Angeles Intl. Lentoasema LAX 9000 Bellanca Ave 90045-4708 Los Angeles 33.955089, -118.379559 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Los Angeles Intl. Lentoasema LAX

9000 Bellanca Ave
90045-4708 Los Angeles
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service