Autonvuokraus
Manhattan NY
Piilota
Yhdysvallat // Manhattan NY
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Manhattan NY

Sixt Autovuokraamo tarjoaa edullista ja asiantuntevaa autonvuokrausta Manhattanilla. Autovalikoimamme on monipuolinen ja vuokraus meiltä käy helposti. Millaista ajoneuvoa tarvitset? Tarjoamme taloudelliset henkilöautot, sporttiset avoautot ja urheiluautot, tilavat farmarit sekä laadukkaat maasturit. Tutustu autokalustoomme tarkemmin verkkosivuillamme. Sixtiltä löydät vuokra-auton juuri sinun tarpeisiisi sopien!

 
 • New York City Battery Park
  20 Morris Street
  10006-2901 Manhattan, New York

  ma. - ke.07:00 - 18:00
  to.07:00 - 19:00
  pe.07:00 - 20:00
  la. - su.07:00 - 15:00
  Juhlapyhä07:00 - 15:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • New York City Battery Park

  Sixt Autonvuokraus
  20 Morris Street
  10006-2901 Manhattan, New York

  ma. - ke.07:00 - 18:00
  to.07:00 - 19:00
  pe.07:00 - 20:00
  la. - su.07:00 - 15:00
  Juhlapyhä07:00 - 15:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Manhattanilla

Suunnitteletko autonvuokrausta Manhattanilla New Yorkissa? Me autamme siinä! Sixt Autovuokraamo Manhattanilla tarjoaa automaattivaihteiset, uudet vuokra-autot, jotka mahdollistavat huolettoman ja turvallisen matkakokemuksen. Vuokra-autoa Manhattanilta varatessasi voit valita lukuisia ajoa mukavoittavia lisäpalveluita. Mikäli olet kaupungissa ensimmäistä kertaa, ota käyttöön GPS-navigaattori. Lapsiperheitä helpottaa lastenistuimet, joita tarjoamme kolmessa eri koossa lapsen iän huomioon ottaen. Meiltä saat myös turvaa tuovat vakuutukset, kuten kolarivakuutuksen ja varkausvakuutuksen. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Manhattanilla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua kellon ympäri viikon jokaisena päivänä. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme sinulle autokategorian, mutta emme tiettyä automallia.

Koe vilkas ja eläväinen Manhattan vuokra-autolla

Yhdysvaltojen runsasväkisin kaupunki, New York, on yksi maailman tärkeimmistä kulttuuri- ja talouskeskuksista. New Yorkin kuuluisin alue Manhattan on tunnettu pilvenpiirtäjistään ja maamerkeistään. Manhattanin saaren eteläkärjestä Battery Parkista sen pohjoiskärkeen Inwoodiin on matkaa noin 25 kilometriä. Minne tahansa tällä välillä suuntaatkin, Sixtin vuokra-autolla pääset liikkumaan ketterästi ja vaivatta. Battery Parkin kärjestä voit ihailla Vapaudenpatsasta. Lower Manhattanin SoHo, eteläkärjestä katsottuna 3 kilometriä pohjoiseen, tarjoaa ikimuistoiset taide-elämykset lukuisine museoineen ja taidegallerioineen. Midtownissa voit ihastella toinen toistaan korkeampia pilvenpiirtäjiä, joista 102-kerroksinen Empire State Building on kuuluisin. Kurvaa myös vuokra-autolla ikoniselle Times Squarelle.

Pohjoiseen suunnatessa vastaan tulee laaja puistoalue Central Park. Sinne voi piiloutua rentoutumaan kaupungin vilinältä vaikkapa piknikin merkeissä, tai vierailla lapsille mieluisessa eläintarhassa. Central Parkin itäpuolella sijaitseva Upper East Side on Manhattanin varakkain asuinalue. Elämysmatkailija suuntaa myös China Towniin, Korea Towniin tai pohjoisosan alueille, kuten Harlemiin. Jos tarkoituksesi on käydä kauempanakin, Manhattanilta ajaa esimerkiksi Brooklyniin ja Queensiin noin 45 minuutissa. Sixt tarjoaa vapaat ajokilometrit, joten olipa matkasi tarkoitus mikä tahansa, voit luottaa vuokra-autoihimme.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service