Autonvuokraus
Massachusetts
Piilota
Yhdysvallat // Massachusetts
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Massachusetts

Kun haluat aloittaa matkasi laadukkaasti ja helposti, suuntaa Sixt Autovuokraamo Massachusettsiin! Me tarjoamme monipuolisen valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja ilman piilokuluja. Meiltä auton varaaminen on helppoa ja vaivatonta sekä valikoimastamme löytyvät ajoneuvot jokaisen tarpeisiin, olit sitten liikematkalla tai lomareissulla. Kurvaa päiväretkille taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla. Nauti tilavuudesta näyttävän maasturin kyydissä tai kuljeta tavaraa pakettiautolla. Tyylikkäät urheilu- ja avoautot tarjoavat myös laadukkaat kyydit vaikka liikelounaille. Tutustu valikoimaamme tarkemmin verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä!

 
 • Boston Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  100 Tomahawk Dr
  02128-2058 Boston

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Boston SIXT+ only

  Sixt Autonvuokraus
  470 Atlantic Ave 4th Floor
  02210-2241 Boston

  ma. - su.14:00 - 16:00
  Juhlapyhä14:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Springfield

  Sixt Autonvuokraus
  504 Saint James Ave
  01109-3843 Springfield

  ma. - pe.08:00 - 17:30
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Laadukkaat Sixtin vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan

Sixt Autovuokraamo Massachusetts tarjoaa laadukkaat ja uudet tunnettujen merkkien autot aina kilpailukykyiseen hintaan. Varaukseesi lisäät helposti lisäpalvelut omien tarpeidesi mukaan, sillä ne tekevät ajomukavuudestasi entistä paremman. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Mikäli haaveissa on tutustua Yhdysvaltoihin laajemmin, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori reittivalintoja helpottamaan. Isomman seurueen ollessa matkassa mukana voi olla, että lisäkuljettaja kannattaa myös lisätä vuokraukseen, jotta useampi pääsee jakamaan ajonautinnon. Lasten kanssa matkustaessa on lastenistuimet turvallinen valinta, jotta myös perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Lisäturvavalikoimamme on tutustumisen arvoinen ja vaihtoehdot tuovat lisää mielenrauhaa ajomatkoille. Voit tiedustella Sixt Massachusettsin toimipisteistä vuorokauden ympäri tehtävää mahdollista palautusta.

Ota Massachusetts haltuun Sixtin vuokra-autolla

Massachusetts on Yhdysvaltojen osavaltio, joka on täynnä kulttuuria ja tunnettuja yliopistoja, mm. Harvardin yliopisto löytyy sieltä ja kampusalueella voikin käydä aistimassa tunnelmaa halutessaan. Lukuisiin museoihin, kuten Isabella Stewart Gardner Museum, kannattaa pistäytyä ja Cape Codin niemimaa sekä sen lähisaaret ovat vierailemisen arvoisia. Cape Codiin ajelet Sixtin vuokra-autollasi vain muutamassa tunnissa. Suurkaupunki Boston sijaitsee vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä, joten sen voi sisällyttää matkaohjelmaan vaikka päiväretken merkeissä. Sixt Massachusetts tarjoaa sinulle vapaat aikataulut, sillä pääset itse ne laatimaan eikä sinun tarvitse välittää julkisen liikenteen aikatauluista. Oman vuokra-autosi voit varata milloin haluat verkkosivuiltamme tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service