Auton vuokraus alueella Massachusetts

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Massachusetts

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Boston Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Massachusetts

Laadukkaat Sixtin vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan

Laadukkaat Sixtin vuokra-autot kilpailukykyiseen hintaan

Kun haluat aloittaa matkasi laadukkaasti ja helposti, suuntaa Sixt Autovuokraamo Massachusettsiin! Me tarjoamme monipuolisen valikoiman uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja merkkiautoja ilman piilokuluja. Meiltä auton varaaminen on helppoa ja vaivatonta sekä valikoimastamme löytyvät ajoneuvot jokaisen tarpeisiin, olit sitten liikematkalla tai lomareissulla. Kurvaa päiväretkille taloudellisilla henkilöautoilla ja farmareilla. Nauti tilavuudesta näyttävän maasturin kyydissä tai kuljeta tavaraa pakettiautolla. Tyylikkäät urheilu- ja avoautot tarjoavat myös laadukkaat kyydit vaikka liikelounaille. Tutustu valikoimaamme tarkemmin verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä!Sixt Autovuokraamo Massachusetts tarjoaa laadukkaat ja uudet tunnettujen merkkien autot aina kilpailukykyiseen hintaan. Varaukseesi lisäät helposti lisäpalvelut omien tarpeidesi mukaan, sillä ne tekevät ajomukavuudestasi entistä paremman. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Mikäli haaveissa on tutustua Yhdysvaltoihin laajemmin, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori reittivalintoja helpottamaan. Isomman seurueen ollessa matkassa mukana voi olla, että lisäkuljettaja kannattaa myös lisätä vuokraukseen, jotta useampi pääsee jakamaan ajonautinnon. Lasten kanssa matkustaessa on lastenistuimet turvallinen valinta, jotta myös perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Lisäturvavalikoimamme on tutustumisen arvoinen ja vaihtoehdot tuovat lisää mielenrauhaa ajomatkoille. Voit tiedustella Sixt Massachusettsin toimipisteistä vuorokauden ympäri tehtävää mahdollista palautusta.
Ota Massachusetts haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota Massachusetts haltuun Sixtin vuokra-autolla

Massachusetts on Yhdysvaltojen osavaltio, joka on täynnä kulttuuria ja tunnettuja yliopistoja, mm. Harvardin yliopisto löytyy sieltä ja kampusalueella voikin käydä aistimassa tunnelmaa halutessaan. Lukuisiin museoihin, kuten Isabella Stewart Gardner Museum, kannattaa pistäytyä ja Cape Codin niemimaa sekä sen lähisaaret ovat vierailemisen arvoisia. Cape Codiin ajelet Sixtin vuokra-autollasi vain muutamassa tunnissa. Suurkaupunki Boston sijaitsee vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä, joten sen voi sisällyttää matkaohjelmaan vaikka päiväretken merkeissä. Sixt Massachusetts tarjoaa sinulle vapaat aikataulut, sillä pääset itse ne laatimaan eikä sinun tarvitse välittää julkisen liikenteen aikatauluista. Oman vuokra-autosi voit varata milloin haluat verkkosivuiltamme tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Massachusetts
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Massachusetts?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Massachusetts sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Massachusetts.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Massachusetts?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Massachusetts. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,2
Perustuu 3801 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,6)
Ajoneuvo
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 3 Series
BMW 3 Series
Volvo S60
Volvo S60
BMW X3
BMW X3
BMW 2 Series
BMW 2 Series
BMW X1
BMW X1
BMW 5 Series
BMW 5 Series
Volvo S90
Volvo S90
Mercedes-Benz G-Class
Mercedes-Benz G-Class
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Massachusetts
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Massachusetts?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Massachusetts?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Massachusetts?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Massachusetts

Näytä lisää