Autonvuokraus
Maui
Piilota
Yhdysvallat // Maui
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Maui

Mauin saari Havajilla tarjoaa paljon koettavaa, ja autonvuokraus Sixtin laajasta autovalikoimasta on vaivaton tapa tutustua tähän paratiisimaiseen saareen. Autokalustossamme on valittavana laadukkaita ajoneuvoja näppäristä henkilöautoista tilaviin farmareihin ja huppeisiin avoautoihin. Autonvuokraus Sixtin toimipisteessä Mauissa on sujuvaa ja helppoa. Ota siis vuokra-auto käyttöösi ja pääset aikailematta tutustumaan Havaijin kauniisiin hiekkarantoihin ja nähtävyyksiin. Vuokraus onnistuu näpsäkästi joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ota yhteyttä meihin jo tänään, ja matka kohti paratiisia voi alkaa!

 
 • Maui Kahului Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  101 Airport Road
  96732-2358 Kahului

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Maui SIXT+ only

  Sixt Autonvuokraus
  410 Koloa Street
  96732-2478 Kahului

  ma. - su.14:00 - 17:00
  Juhlapyhä14:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla tutkit Mauin saarta kätevästi

Saavuttuasi Havaijin toiseksi suurimmalle saarelle Mauille, voit valita Sixt Autovuokraamosta Mauilta sopivan vuokra-auton ja karauttaa starttaamaan lomasi alta aikayksikön. Voit valita myös useista lisäpalveluistamme mukavuuksia matkallesi - esimerkiksi GPS-navigaattori auttaa sinua löytämään sujuvasti perille, lisäkuljettaja antaa sinun levähtää kumppanisi tai ystäväsi tarttuessa rattiin ja lisävakuutus tuo matkallesi lisäturvaa. Voit valita ajoneuvon kategorian matkaasi varten Mauilla, mutta jonkin tietyn merkin tai mallin takaaminen ei ole mahdollista. Sixtiltä saat luotettava ja laadukkaan vuokra-auton käyttöösi Mauin Autovuokraamosta ja pääset tekemään lomastasi unohtumattoman elämyksen!

Sixt auttaa sinut matkaan unelmalomallesi

Maui on Havaijin saariryhmän toiseksi suurin saari ja sillä asuu hieman alle 150.000 asukasta. Mauin pääkaupunki on Kahului, jossa Mauin Sixt toimipiste sijaitsee. Tutustuminen tähän upeaan paratiisisaareen kannatta aloittaa Kahluista. Kaupungista alkava Hana Highway tarjoaa upeita näkymiä ja unohtumattoman kokemuksen. Tie kulkee saaren pohjois- ja itärannikoita pitkin aina Hanan kaupunkiin asti. Matkalla näet ja koet aidon Havaijilaisen paratiisisaaren tunnelman ja näet useita upeita vesiputouksia, kuten Wailua Falls -putoukset. Voit ihailla kauniita maisemia ilmastoidusta vuokra-autosta ja pulahtaa välillä ihaniin vesiin. Saari tarjoaakin mainiot vesiaktiviteettimahdollisuudet ja tilavissa vuokra-autoissa varusteet kulkevat mukana kätevästi.

Saaren ehdottomasti nähtäviin kohteisiin kuuluvat esimerkiksi Haleakalan kraateri, joka sijaitsee hieman yli tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista sekä Honolua Bay, jossa hyvällä tuurilla pääset sukeltamaan kilpikonnien kanssa kirkkaissa vesissä. Autonvuokraus Havaijilla on loistava tapa tutustua Mauin saareen oman aikataulusi mukaan. Ota siis allesi Sixt vuokra-auto ja lähde seikkailemaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service