Auton vuokraus toimipisteestä Miami/InterContinental Hotel

 

Suosituin kohteessa Miami/InterContinental Hotel

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Miami/InterContinental Hotel alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Miami/InterContinental Hotel

Osoite

100 Chopin Plaza, 33131-4342 Miami, Yhdysvallat
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La - Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Miami/InterContinental Hotel

Koe enemmän Floridan Miamissa Sixt Autonvuokraamo Miami Downtownin ajoneuvoilla

Koe enemmän Floridan Miamissa Sixt Autonvuokraamo Miami Downtownin ajoneuvoilla

Valkeista hiekkarannoistaan tunnettu Yhdysvaltojen Floridan Miami on helppo ottaa haltuun uusilla ja ensiluokkaisilla Sixt Autovuokraamo Miami Downtownin ajoneuvoilla. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Downtownissa, Bayfront-puiston lähellä. Kansainväliseltä lentoasemalta on vain noin 8 mailin (12,9 km) matka, jonka matkaa taksilla liikenteestä riippuen reilussa vartissa. Miami Downtownin toimipisteeltä voit helposti aloittaa lomasi tai työmatkasi pidemmällekin pohjoiseen seuraamalla valtatie 95, jota pitkin pääsee mm. Jacksonvilleen ja New Yorkiin. Tarjoamme vapaat kilometrit (mailit) lähes kaikkiin ajoneuvokategorioihin, jotta sinä näkisit ja kokisit vapaasti juuri sen, mitä haluat. Pitkän lentomatkan jälkeen voi olla rentouttavaa pakata rantavarusteet ja koko perhe tilavan Sixt Miami Downtownin farmarin kyytiin ja suunnata suositun South Beachin valkoisen hiekan ja kirkkaan sinisen veden ääreen. Upeista golfkentistäänkin tunnettu Miami on myös tiukkojen työneuvotteluiden tyyssija. Ensiluokkaisella premium-luokan ajoneuvolla hoidat työmatkat tyylikkäästi vaikkapa suoraan toimipisteeltämme, noin vartissa ajaa yhdelle Miamin suosituimmalle golfkentälle, Miami Beach Golf klubille Bayshoreen.
Autonvuokraus Miami Downtownissa tarjoaa käyttöösi laadukkaat ajoneuvot ja asiantuntevan asiakaspalvelun

Autonvuokraus Miami Downtownissa tarjoaa käyttöösi laadukkaat ajoneuvot ja asiantuntevan asiakaspalvelun

Koe vapaa ja vaivaton loma- tai työmatka Miamissa ja varaa ajoneuvo laajasta uusien ja laadukkaiden vuokra-autojen valikoimastamme. Hemmottele kaikkia aistejasi ja valitse avoauto, jolla kurvailee näyttävästi niin rannalle kuin kauemmaskin. Koko perheen kuljettaa vaivattoman mukavasti tilavan farmarin kyydissä, jonne pakkaa kätevästi myös eväät, vaihtovaatteet ja rantalelut. Budjettitietoiset voivat varata taloudellisen ja näppärän kokoisen sedanin ja rahaa jää shoppailuun. Varauksen yhteydessä voit tutustua myös lisäpalveluihimme ja -varusteisiin. Valikoimassa ovat mm. GPS-navigaattori, jonka avulla löydät perille, lasten turvaistuimet perheen pienempien turvaksi, ja Express Toll Unlimited -palvelulla saat rajattoman käyttöoikeuden tullimaksuja periville tieosuuksille. Huomioithan Sixt Miami Downtownin vuokra-auton varausta tehdessäsi, että emme takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä tai -mallia, vaan ajoneuvokategorian.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Miami/InterContinental Hotel

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Miami/InterContinental Hotel?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Miami/InterContinental Hotel sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Miami/InterContinental Hotel.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Miami/InterContinental Hotel?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1304 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

BMW 3 Series
BMW 3 Series
Jeep Wrangler
Jeep Wrangler
BMW 8 Series Coupe
BMW 8 Series Coupe
Cadillac Escalade
Cadillac Escalade
BMW Z4 Convertible
BMW Z4 Convertible
BMW 8 Series Convertible
BMW 8 Series Convertible
BMW 2 Series
BMW 2 Series
Volvo S90
Volvo S90
Volvo S60
Volvo S60
BMW 5 Series
BMW 5 Series

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Miami/InterContinental Hotel

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Miami/InterContinental Hotel?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Miami/InterContinental Hotel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?