Autonvuokraus
Minneapolis, MN
Piilota
Yhdysvallat // Minneapolis, MN
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Minneapolis, MN

Twin Cities ja suuret järvet ovat lähelläsi aloittaessasi matkasi Sixt Autovuokraamo Minneapoliksesta. Nauti autonvuokrauksesta Minneapoliksessa varaamalla vuokra-auto etukäteen netissä tai puhelimitse. Avaimet noudettuasi vuokra-autosi Minneapoliksessa on valmis käyttöösi, ja kaupunkiseikkailusi voi alkaa. Sixt Autovuokraamo Minneapolis tarjoaa sinulle erinomaisen valikoiman laadukkaita Sixtin vuokra-autoja useasta eri kategoriasta. Voit valita vuokra-autoksesi Minneapoliksessa taloudellisen henkilöauton, luksusluokan urheiluauton, tyylikkään avoauton, tilavan farmarin tai luotettavan maasturin. Kurvaa tutkimusmatkalle perheen kanssa, nauti työmatkastasi tai valitse autonvuokraus Minneapoliksessa, kun tarvitset ajoneuvoa käyttöösi muuten vain. Sixt tarjoaa ensiluokkaista palvelua, kilpailukykyiset hinnat ja Euroopan kärkeen kuuluvan laadukkaan valikoiman vuokra-autoja Minneapoliksessa.

 
 • Minneapolis St.Paul Lentoasema
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Minneapolis St.Paul Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Laadukasta palvelua ja ensiluokkainen valikoima vuokra-autoja Sixtiltä

Sixt on kansainvälinen autovuokraamoketju, jonka toimipisteitä löytyy jo yli 105 maasta. Saksassa vuonna 1912 perustetun perheyrityksen vaalima ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu sekä kilpailukykyiset hinnat yhdessä kattavan palvelutarjonnan kanssa tekee meistä yhden maailman tunnetuimmista autovuokraamoista. Emme turhaan ole Euroopan kärjessä, kun puhutaan laadukkaista vuokra-autoista, uusimmat ajoneuvot kalustossamme ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Valittavanasi käyttöösi Sixt Autovuokraamo Minneapoliksessa on henkilöautoja, farmareita, urheilu- ja avoautoja sekä maastureita. Tee varauksesi ennakkoon verkossa tai puhelimitse ja henkilökuntamme valitsee sinulle tarpeitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Emme valitettavasti varaa tiettyjä automalleja, mutta voit valita haluamasi ajoneuvokategorian. Lisäpalveluista löytyvät sekä GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet, lumiketjut talvisäähän että mahdollisuus lisätä useita kuljettajia. Huomaathan, että olemme huomioineet myös alle 25-vuotiaat kuljettajat. Pidemmillä matkoilla voit hyödyntää tarjouksemme rajattomasta kilometrimäärästä.

Minneapolis ja Twin Cities tutuiksi Sixtin vuokra-autolla

Minneapolis on oivallinen lomakohde, kun haluat tutustua Yhdysvaltojen rikkaaseen monikulttuuriseen ympäristöön. Seudulta löytyy lukuisia mielenkiintoisia vierailukohteita, kuten esimerkiksi East Lake Streetin ja Bloomington Avenuen kulmasta löytyvä The Somali Museum, minuuttien ajomatkan päässä Oakland Avenuen varrella sijaitseva American Swedish Institute sekä East Diamond Lake Roadin ja moottoritie numero 35 liittymästä löytyvä The Russian Museum of Art. Voit myös piipahtaa vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä sijaitsevassa St. Paulissa. Sixtin avulla koet enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service