Autonvuokraus
Minnesota
Piilota
Yhdysvallat // Minnesota
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Minnesota

Lukuisista järvistään tunnettu Minnesota on suomalaiselle matkaajalle mukavan tutulta tuntuva kohde, ja parhaiten tuntumaa alueeseen saat laadukkaalla Sixt Autovuokraamo Minnesotan ajoneuvolla. Tee shoppailu- ja kulttuurimatkastasi mukavan helppoa ja pyörähdä Yhdysvaltojen suurimmassa ostoskeskuksessa ja kaupungin taidemuseoissa näppärällä sedanilla, tai kurvaile upeisiin luontokohteisiin suorituskykyisen vuokramaasturimme kyydissä. Työmatkat hoituvat nekin tyylillä, kun varaat Sixt Autovuokraamo Minnesotan ensiluokkaisen henkilöauton. Alueen toimipisteemme urheilu- ja avoautot käyvät myös tuoreen hääparin hemmotteluun. Tutustu jo tänään laajaan uusien ajoneuvojen valikoimaamme internetsivuillamme tai kätevästi mobiilisovelluksellamme.

 
 • Minneapolis St.Paul Lentoasema
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Minneapolis St.Paul Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Valitse autonvuokraus Minnesotassa ja koet matkallasi enemmän

Minnesotan monipuolisuus ja kaunis luonto tulevat hyvin esiin, kun lähdet rohkeasti road tripille eli automatkalle. Tutun tuntuisia havupuumaisemia on mukavampi ajella, kun varaat lisävarusteistamme GPS-navigaattorin neuvomaan sopivia ajoreittejä, ja perheen pienimmäiset matkustavat turvallisen mukavasti, kun klikkaat varaukseesi mukaan lasten turvaistuimet. Vapaiden ajokilometrien tai mailien ansiosta voit vapaasti liikkua juuri niin paljon kuin itse haluat, ehkä vain kaupungin katuja ristiin rastiin, tai vähän pidemmälle. Tietulleistakaan ei tarvitse murehtia, kun maksat etukäteen lisäpalveluissamme tietullimaksun, joka antaa rajoittamattoman oikeuden ajella tietulleja sisältävillä tieosuuksilla. Nämä ja monta muuta kätevää lisäpalvelua ja -varustetta ovat valittavissa varausta tehdessäsi. Otathan ystävällisesti huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Ei piilokuluja, laadukkaat ajoneuvot ja ystävällinen Sixt Autovuokraamo Minnesotan asiakaspalvelu ovat juuri sinulle

Minnesotan hyväkuntoiset tiet houkuttelevat mukavaan vuokra-automatkaan vaikkapa Yhdysvaltojen suurimpaan kauppakeskukseen, Minneapolisessa sijaitsevaan Mall of Americaan sisävuoristoratoineen. Tai voit tutustuttaa perheesi tilavan farmarin kyydissä pikkukaupunki Finlandin suomalaisjuuriin ja makeanveden järvimaisemiin. Minneapoliksesta Finlandiin ajelee noin kolmessa ja puolessa tunnissa, mikäli malttaa olla pysähtymättä pienten kaupunkien, kuten muusikko Bob Dylanin lapsuudenkodin Duluthin, kohdalla, tai ihastelematta kauniita maisemia matkalla. Lähellä Finlandia on myös suosittu vesiputous- ja vaelluskohde, Gooseberry Falls. Pakkaa suorituskykyiseen maasturiin retkeilyvarusteet ja eväät ja vietä unohtumattomia hetkiä useiden vesiputousten ja kauniiden maisemien vaellusreiteillä. Etsitpä Minnesotan matkaltasi mitä vain, saat autonvuokrauksella Minnesotan toimipisteistämme liikkumisen vaivattomuuden ja vapauden. Varaa siis jo tänään!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service