Autonvuokraus
Philadelphia Int. Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Philadelphia // Philadelphia Int. Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Philadelphia Int. Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 3601 Island Ave
  19153-3228 Philadelphia US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PHL
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 19:30
Juhlapyhä07:00 - 19:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Philadelphia Int lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Philadelphia Int lentoasemalla käy kätevästi. Toimipisteeltämme löytyy monipuolinen valikoima vuokra-autoja eri tarpeisiin. Pystymme tarjoamaan jokaiselle jotakin. Toimipisteeltämme voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, perheille hyvin sopivat farmarit, nelivetoiset katumaasturit kuin vaikkapa enemmän antavat minibussit ja pakettiautot. Voit ottaa vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten vaikkapa lastenistuimen, navigaattorin tai rajoittamattomat kilometrit. Rajoittamaton kilometrimäärä tekee ajamisesta huoletonta, koska sinun ei tarvitse miettiä ylimääräisiä kustannuksia. Älä myöskään unohda miettiä vakuutuksia. Meidän automme on vakuutettu perusvakuutuksella. Voit halutessasi ottaa myös kaiken kattavan vakuutuksen. Kun päämääränäsi on Philadelphia Int lentoasema, eli PHL, olemme valmiita palvelemaan sinua.

Autonvuokraus Philadelphia Int lentoasemalla onnistuu kätevästi netissä

Tämä kansainvälinen, monien suurten lentoyhtiöiden käyttämä lentoasema on ehdottomasti yksi koko Pohjois-Amerikan vilkkaimmista. Autonvuokrauksen toimipisteemme sijaitsee lentoasemarakennuksen ulkopuolella. Sinne pääsee helpoimmin lentokenttäbussilla. Täältä saat vuokra-auton alle kätevästi heti lomasi alkumetreiltä lähtien. Kun teet varauksen etukäteen, voit silloin vain noutaa auton avaimet, kaikki tarvittavat paperit ja mahdolliset lisätarvikkeet. Auton voi palauttaa myös aukioloaikojen ulkopuolella, kunhan siitä muistaa vain sopia etukäteen. Auton voi vuokrata joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Huomaa kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Meiltä saat myös luksusautot ja urheiluautot.

Kaupunkiin tutustuminen onnistuu hyvin vuokra-autolla

Autonvuokraus Philadelphia Int lentoasemalla käy helposti. Suurkaupungissa välimatkat ovat pitkiä. Vuokra-autolla pääsetkin kulkemaan kätevästi paikasta toiseen. Kun alla on vuokra-auto, ei lomaa tarvitse suunnitella niin tarkasti. Yhdysvallat on monille suomalaisille tuttu kohde. Philadelphia kuuluu Yhdysvaltojen suurimpiin kaupunkeihin. Yksi Philadelphian suosituimmista nähtävyyksistä on taidemuseo ja sen portaat. Niillä samoilla portailla on kuvattu Rocky-elokuvia, joten paikka kiinnostaa takuulla elokuvien ystäviä. Philadelphiasta löytyy myös eläintarha, jossa menee helposti koko päivä. Koska kaupungin historia ulottuu pitkälle menneisyyteen, löytyy kaupungin eri osista historiallisesti mielenkiintoisia rakennuksia. Yksi vaihtoehto on kiertää katsomassa eri kausien arkkitehtuuria. Vuokra-autolla voi tehdä myös autoretkiä muihin kaupunkeihin. Ota siis vuokra-auto Philadelphia Int lentoasemalta ja nauti lomastasi enemmän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 19:30
Juhlapyhä07:00 - 19:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Philadelphia Int. Lentoasema PHL 3601 Island Ave 19153-3228 Philadelphia 39.897365, -75.235843 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Philadelphia Int. Lentoasema PHL

3601 Island Ave
19153-3228 Philadelphia
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service