Autonvuokraus
Phoenix
Piilota
Yhdysvallat // Phoenix
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Phoenix

Sixtin autonvuokraus Phoenixissa on loistava tapa nähdä enemmän tätä suurkaupunkia, jossa julkinen liikenne voi olla välillä haastavaa. Vuokra-autolla välimatkat paikasta toiseen taittuvat kätevästi ja nopeasti. Voit ottaa vuokra-auton koko vierailusi ajaksi tai vaikka vain yhdeksi päiväksi. Meiltä voi vuokrata niin käteviä kaupunkiautoja, suuremmille seurueille sopivia farmareita, katumaastureita, urheiluautoja kuin vaikkapa avoautojakin. Huomioi kuitenkin, että erikoisempia autoja on saatavana vain rajoitettu määrä, joten ne kannattaa vuokrata hyvissä ajoin.

 
 • Phoenix Sky Harbor Lentoasema
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  ma. - su.07:00 - 01:00
  Juhlapyhä07:00 - 01:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Phoenix Sky Harbor Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix

  ma. - su.07:00 - 01:00
  Juhlapyhä07:00 - 01:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt autovuokraamo Phoenixissa - jokaiselle jotakin

Autonvuokraus Phoenixissa tarjoaa ajoneuvoja jokaisen tarpeisiin. Kun teet varausta, muista lisätä siihen myös kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten lastenistuin, navigaattori tai vaikkapa rajoittamattomt kilometrit. Jokaiselle vuokraajalle voidaan suositella myös kattavan vakuutuspaketin ottamista. Se turvaa sinut kolarin tai muun vahingon sattuessa. Jos haluat jakaa ajovastuuta, ota silloin vuokra-autolle myös ylimäääräinen kuljettaja. Varausta tehdessäsi sinun on hyvä huomioida, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää vuokraukseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

Autonvuokraus Phoenixissa auttaa tutustumaan kaupunkiin

Yhdysvallat on mielenkiintoinen matkakohde, josta löytyy nähtävää jokaiselle. Phoenix on yksi Yhdysvaltojen miljoonakaupungeista, jossa välimatkat eri kaupunginosien ja nähtävyyksien välillä voivat olla todella pitkiä. Ota siis vuokra-auto Phoenixissa ja ehdit kokemaan ja näkemään matkasi aikana enemmän. Kaupungin suosituimpia vierailukohteita ovat muun muassa Agua Fria -kansallismonumentti sekä hieman kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitseva Montezuman linna. Phoenixista voi hyvin tehdä päiväretken myös Grand Canyonille. Sen henkeäsalpaavat maisemat kiinnostavat taatusti niin seurueen pienimpiä kuin aikuisiakin. Alle tunnin ajomatkan päästä löytyy Kofa National Wildlife Refuge -kansallispuisto. Siellä pääsee vaeltamaan kauniissa luonnossa ja bongaamaan jopa harvinaisia eläinlajeja, joita alueella riittää. Voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton autovuokraamollemme Phoenixiin mihin vuorokauden aikaan tahansa. Muista kuitenkin sopia nouto- ja palautusajoista etukäteen.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service