Autonvuokraus
Phoenix Sky Harbor Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Phoenix // Phoenix Sky Harbor Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Phoenix Sky Harbor Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1805 E Sky Harbor Circle South
  85034-4805 Phoenix US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PHX
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 01:00
Juhlapyhä07:00 - 01:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Phoenixissa Sky Harborin lentoasemalla

Autonvuokraus Phoenixissa Sky Harborin lentoasemalla on helppoa. Tarjoamme todella monipuolisen valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin. Valikoimastamme löydätkin vuokra-autot niin yhdelle henkilölle kuin suuremmallekin porukalle. Meiltä vuokraat niin käteviä pieniä kaupunkiautoja kuin perheille loistavasti sopivia farmareita aina edullisista vaihtoehdoista hieman kalliimpiin autoihin. Sen lisäksi saat meiltä myös nelivetoautot, katumaasturit, urheiluautot kuin luksusautotkin. Automme ovat aina uusinta uutta ja niistä löytyy muun muassa ilmastointi sekä turvatyynyt. Voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisätarvikkeita, kuten lastenistuimen tai GPS-navigaattorin. Mikäli ajatuksissasi on ajaa pitempiäkin matkoja, voit valita vuokra-autoosi rajoittamattomat kilometrit. Kolarien ja muiden vahinkojen varalta sinun on mahdollista ottaa erilaisia vakuutuksia aina perusvakuutuksesta täysvakuutukseen. Sixtin avulla pääset jatkamaan matkaasi lentoasemalta hotellille ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Phoenixiin Sky Harborin lentoasemalle, PHX, on henkilökuntamme valmiina auttamaan vuokrauksen kanssa. Varausta tehdessäsi huomioi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Phoenixista Sky Harborin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Phoenixin Sky Harborin kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on hyvin suuri. Vuosittainen kävijämäärä kohoaa yli 43 miljoonaan. Toimipisteemme sijaitsee lentoaseman ulkopuolella. Sinne järjestetään bussikuljetus 5-10 minuutin välein. Bussit lähtevät jokaisen terminaalin ulkopuolelta. Jos olet vuokrannut auton etukäteen joko netistä tai puhelimitse, siinä tapauksessa vuokraus sujuu näppärästi. Voit käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet toimipisteeltämme. Avaimet myös palautetaan sinne. Älä epäröi kysyä, jos sinulla on vuokraukseesi liittyviä kysymyksiä. Asiakaspalvelijamme ovat aina auttamassa sinua.

Tutustu kaupungin lukuisiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Yhdysvallat on suuri maa, jossa välimatkat ovat pitkiä. Autonvuokraus Phoenixin Sky Harborin lentoasemalta onkin järkevää, sillä vuokra-auto on näppärin keino liikkua miljoonakaupungissa. Kaupunki sijaitsee Yhdysvalloissa Arizonan osavaltiossa Salt River -joen varrella. Suositumpia vierailukohteita ovat Agua Fria -kansallismonumentti, Montezuman linna sekä lähettyvillä sijaitseva Grand Canyon, jonne pääsee helposti vuokra-autolla. Kun otat vuokra-auton Phoenixista Sky Harborin lentoasemalta, pääset näkemään kaikki näistä paikoista ja paljon muutakin. Vuokra-auto tekee matkustamisesta helpompaa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 01:00
Juhlapyhä07:00 - 01:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Phoenix Sky Harbor Lentoasema PHX 1805 E Sky Harbor Circle South 85034-4805 Phoenix 33.432256, -112.042919 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Phoenix Sky Harbor Lentoasema PHX

1805 E Sky Harbor Circle South
85034-4805 Phoenix
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service