Autonvuokraus
Pompano Beach
Piilota
Yhdysvallat // Pompano Beach
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Pompano Beach

Sixt Autovuokraamo Pompano Beach on loistava valinta sinulle, joka haluat lomallesi vapautta. Laadukas autovalikoimaimme, kilpailukykyiset hintamme sekä ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme tekevät autovuokraamostamme Pompano Beachissä luotettavan vaihtoehdon matkatessasi Floridassa. Olipa kyseessä sitten perheloma, työmatka tai vaikkapa automatka ystävien kesken, autonvuokraus Pompano Beachillä on mutkatonta, kun valitset Sixtin palvelut. Varatessasi vuokra-auton Pompano Beachillä etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse, henkilökuntamme valitsee käyttöösi tarpeitasi parhaiten vastaavan ajoneuvon laadukkaasta automallistostamme. Euroopan kärkeen kuuluvan autokalustomme uusimmat ajoneuvot ovat vain muutamia kuukausia vanhoja. Autonvuokraus Pompano Beachillä tuo matkallesi vapautta ja mahdollisuuden nauttia omasta aikataulustasi kiireettä. Kruisaa kohti auringonlaskua vuokra-autolla Pompano Beachillä.

 
 • Pompano Beach Etelä
  1366 S Federal Hwy
  33062-7209 Pompano Beach

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 15:00
  Juhlapyhä09:00 - 15:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Pompano Beach Etelä

  Sixt Autonvuokraus
  1366 S Federal Hwy
  33062-7209 Pompano Beach

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 15:00
  Juhlapyhä09:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin vuokra-autolla näet ja koet enemmän Pompano Beachillä

Jo yli sata vuotta toiminut Sixt on Saksassa vuonna 1912 perustettu perheyritys, jonka toimipisteitä on nykyisin 105 maassa. Autonvuokraus Pompano Beachillä on yksinkertaista, kun teet varauksesi ennakkoon verkkosivuillamme, mobiilisovelluksellamme tai puhelimitse. Osaava henkilökuntamme valitsee sinulle parhaiten sopivan vuokra-auton haluamastasi kategoriasta. Emme kuitenkaan voi luvata tiettyä automallia. Autovuokraamostamme Pompano Beachiltä voit varata käyttöösi taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, luksusta henkivät urheiluautot, tyylikkäät avoautot sekä luotettavat maasturit. Sixt Autovuokraamojen monipuoliset palvelut tuovat matkallesi turvaa ja viihtyvyyttä. Lisäpalveluista voit valita kätevän GPS-navigaattorin, lasten turvaistuimen tai turvakaukalon, useita kuljettajia mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat, sekä pidemmille matkoille ihanteellisen rajoittamattoman kilometrimäärän.

Pompano Beach on Floridan kultarannikon sydän

Pompano Beach on Miamin ja Palm Beachin välillä sijaitseva kaupunki Floridan osavaltiossa Yhdysvalloissa. Paikka tunnetaan muun muassa sen koralliriutoista, jotka ovat mainio kohde sukeltajille ja snorklaajille. Paikallinen ympäristö tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia muun muassa kalastukseen ja golfaukseen. Hurjapäitä kiinnostaa varmasti päivämatka muutaman tunnin ajomatkan päässä sijaitsevalle Daytona Beachille, jossa ajetaan joka vuosi kuuluisan NASCAR-rallin avajaistapahtuma, Daytona 500. Taiteen ystävät puolestaan löytävät elämyksiä Bailey Contemporary Arts taidegalleriasta, joka sijaitsee moottoritie 95:n ja valtatie 814:n liittymän lähettyvillä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service