Autonvuokraus
San Antonio
Piilota
Yhdysvallat // San Antonio
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa San Antonio

Sixt Autovuokraamo San Antonio on matkasi ensimmäinen pysäkki. Varaa käyttöösi Sixtin vuokra-auto verkossa tai Sixtin mobiilisovelluksessa, nouda se Sixt Autovuokraamo San Antoniosta ja nauti vuokra-auton tuomasta vapaudesta. Vuokra-autolla liikkuessasi et ole sidottu julkisen liikenteen aikatauluihin vaan voit itse suunnitella reittisi ja aikataulusi. Vuokra-auton ikkunasta San Antonion ja Teksasin maisemat tulevat tutuiksi, ja mielenkiintoisilta vaikuttaviin kohteisiin voi pysähtyä tutustumaan spontaanisti.

 
 • San Antonio Lentoasema
  9559 South Terminal Drive
  78216-4832 San Antonio

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • San Antonio Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  9559 South Terminal Drive
  78216-4832 San Antonio

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt on ykkösvalinta autonvuokraukseen San Antoniossa

Autonvuokraus San Antoniossa on huoleton valinta. Vuokra-auto tarjoaa erinomaisen liikkumismuodon niin stressittömälle perhelomalle, romanttiselle matkalle rakkaan kanssa kuin hauskalle irtiotolle ystäväporukassakin, sillä Sixtin vuokra-auton kyydissä koko seurue matkaa kohteesta toiseen mukavasti oman aikataulun mukaan. Kansainvälisellä Sixt Autovuokraamolla on vuosien kokemus autonvuokrauspalveluista, ja se tarjoaa luotettavaa autonvuokrausta ympäri maailman. Sixt Autovuokraamo San Antoniosta matkustajat löytävät laajan valikoiman vuokra-autoja Mercedesin, Chevrolet'n ja Toyotan kaltaisilta laatumerkeiltä. Valikoimaan kuuluu sekä henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja että maastureita, joten jokainen löytää Sixt San Antonion valikoimasta varmasti omiin tarpeisiinsa sopivan ajoneuvon. Sixt tarjoaa lisämaksusta autonvuokraajien käyttöön myös laajan valikoiman lisäpalveluja, joiden avulla vuokra-autosta on helppo muokata omiin tarpeisiin sopiva. Autoilijoiden valittavana ovat esimerkiksi korkealaatuiset GPS-navigaattorit, eri ikäisille lapsille soveltuvat lastenistuimet ja Sixt Connect -palvelu, jolla saat vuokra-autoosi internetyhteyden. Voit tutustua tarkemmin saatavilla oleviin lisäpalveluihin varauksen yhteydessä. Varausta tehdessäsi pääset myös valitsemaan autokategorian, mutta valitettavasti emme voi luvata käyttöösi tiettyä automerkkiä tai -mallia varauksen yhteydessä.

Valitse Sixtin vuokra-auto San Antoniossa liikkumiseen

Autonvuokraus on kätevä tapa tutustua San Antonion nähtävyyksiin. Monet kaupunkiin saapuvat matkailijat tutustuvat esimerkiksi Alamon entiseen lähetysasemaan ja linnoitukseen, joka toimii nykyään museona, ja River Walk -puistoon San Antonio -joen varrella. Lisäksi San Antio tarjoaa vierailijoille loistavat ostosmahdollisuudet ja erinomaisen ravintolatarjonnan. Vuokra-auto mahdollistaa päiväretket myös kaupungin lähiympäristöön. San Antoniosta käsin on helppo lähteä esimerkiksi vierailemaan Teksas Hill Countryn alueen viinitiloilla tai viettämään hauskaa päivää perheen kanssa Schlitterbahnin vesipuistoon.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service