Autonvuokraus
San Antonio Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // San Antonio // San Antonio Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San Antonio Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 9559 South Terminal Drive
  78216-4832 San Antonio US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SAT
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Six Autovuokraamo San Antonion lentokentällä

Kun matkustat San Antonioon, autonvuokraus Sixtin Autovuokraamosta kätevä tapa suunnata lentoasemalta tutkimaan tätä jännittävää kaupunkia Teksasissa. Tarjoamme käyttöösi niin henkilöautoja kuin farmareita työmatkallesi tai perhelomalle, ja valikoimassamme on myös maastureita maastoajoa suunnitteleville. Jos haaveenasi on ollut ajaa Amerikassa urheiluautolla tai avoautolla, niin käänny vain puoleemme ja löydämme sinulle sopivan! Voit lisätä varaukseesi näppärästi myös lastenistuimen, GPS-navigaattorin tai lisävakuutuksia sujuvoittamaan matkaasi. San Antonion lentoaseman toimipisteessämme on 24 tunnin palautus ja voit myös valita vuokra-auton iPhonella noutaessa. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan vuokra-auton kategorian, emme tiettyä mallia.

San Antoniossa pääset kokemaan aidon Teksasin

San Antonion kansainvälinen lentoasema, lyhenteeltään SAT, sijaitsee San Antonion kaupungin pohjoisosassa noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta Teksasin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Se on yksi Teksasin isoimmista lentokentistä ja sen kautta kulkee päivittäin satoja lentoja muualle maahan, Kanadaan ja Meksikoon. San Antonion lentoasema sijaitsee kätevän ajomatkan päässä esimerkiksi Austinista ja Houstonista, joten autonvuokraus on oiva tapa tutustua tähän elokuvista tuttuun osavaltioon laajemminkin. Voit suorittaa varauksen niin paikan päällä, verkkosivuillamme kuin mobiilisovelluksellamme älypuhelimellasi, ja ripeä ja ystävällinen asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua, jos pulmatilanne yllättää!

San Antonio on historiaa ja kulttuuria täynnä oleva moderni kaupunki

San Antonio sijaitsee eteläisessä Teksasissa lähellä Meksikon rajaa, ja tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää. Alamon missio eli The Alamo on kuuluisa nähtävyys, samoin pyöräilijöille ja kävelijöille suunnattu, kaupungin toiseksi suosituin turistikohde River Walk, jonka varrella on kauniiden maisemien ohella kauppoja, baareja ja ravintoloita. San Fernandon katedraali hurmaa kauneudellaan kulttuurin ja arkkitehtuurin ystäviä, kun taas lapsiperheitä voivat viehättää yksi maailman isoimmista merieläinpuistoista, Sea World, joka sijaitsee noin 26 kilometrin päässä, tai Six Flags Fiesta Texasin huvipuisto. Autonvuokraus Sixtiltä San Antonion lentoasemalta on oiva tapa päästä etenemään kohteesta toiseen omassa aikataulussasi omien mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Miksetpä halutessasi vaikkapa hurauttaisi Meksikoon ja näkisi kaksi maata saman reissun aikana!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San Antonio Lentoasema SAT 9559 South Terminal Drive 78216-4832 San Antonio 29.526722, -98.474481 +1-8887498227

Sixt-toimipiste San Antonio Lentoasema SAT

9559 South Terminal Drive
78216-4832 San Antonio
 
Puhelinnro +1-8887498227

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service