Autonvuokraus
San Francisco Fishermans Wharf
Piilota
Yhdysvallat // San Francisco // San Francisco Fishermans Wharf
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San Francisco Fishermans Wharf: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 2800 Leavenworth St, Suite A44
  94133-1121 San Francisco US +1-4153065289
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SFOC01
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 19:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00
 
 

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo San Francisco Fisherman's Wharfiin

Sixtin autonvuokrauspisteeseen San Francisco Fisherman's Wharfiin saapuessa on mitä mainioin tapa aloittaa tutustuminen San Franciscon kaupunkiin sekä koko Yhdysvaltojen länsirannikolle. Sijaintimme lähes sataman kärjessä on kätevä, mikäli olet tulossa esimerkiksi laivalla, julkisilla tai jopa kävellen. Löydät meidät varmasti helposti ja pääset taas nopeasti jatkamaan matkaasi San Francisco Fisherman's Wharfin autovuokraamostamme eteenpäin. Tutustuthan kuitenkin aukioloaikoihimme sekä tarkkaan osoitteeseemme tarkemmin ennen kaupunkiin saapumistasi. Toimipisteemme vuokra-autovalikoimasta löydät monipuoliset henkilö- ja farmariautot, jotka sopivat niin yksin kuin kaksi matkustaville että isommille, paljon matkatavaroita mukanaan kantaville ryhmille. Maastoauto taasen kannattaa vuokrata silloin, jos suunnitelmissa on tehdä retkiä San Franciscon ulkopuolelle. Ja Kalifornian aurinkoisessa säässä myös nopea ja tyylikäs urheilu- tai avoauto on myös loistava valinta päästäksesi arjen ulkopuolelle vaikka työmatkallakin.

Vuokra-autolla San Francisco Fisherman's Wharfista kätevästi eteenpäin

Rautatieverkostostaan huolimatta autonvuokraus San Francisco Fisherman's Wharfissa kannattaa, sillä silloin olet vapautettu liikkumaan omien aikataulujesi puitteissa sekä myös helposti kaupungin ulkopuolelle. Mikäli kaipaat erityisen paljon vapautta autoa vuokratessasi, niin tutustu esimerkiksi vapaiden ajokilometrien suomaan liikkumatilaan. Ja mikäli maksat vuokra-auton vasta sitä noutaessasi, niin voit tehdä muutoksia varaukseesi tai jopa peruuttaa sen kokonaan ilmaiseksi. Autonvuokraus San Francisco Fisherman's Wharfin toimipisteestämme sujuu kätevästi niin nettisivujemme kuin sovelluksemmekin kautta! Voit tutustua rauhassa vuokra-autovalikoimaamme, mutta muistathan, että emme voi taata sinulle tiettyä vuokra-automallia vaan tietyn vuokra-autokategorian. Ilmoitathan meille myös, mikäli tarvitset lisäkuljettajaa tai kuljettaja on alle 25-vuotias, sillä siinä tapauksessa perimme lisämaksun. Kannattaa myös tutustua erilaisiin lisäpalveluihimme, kuten pienten lasten kanssa matkustaville ehdottomasti suositeltaville lastenistuimille. Ja mikäli San Francisco Fisherman's Wharf ei ole entuudestaan tuttua aluetta, niin suosittelemme myös GPS-navigaattorin vuokraamista. Tällöin voit keskittyä siihen tärkeimpään eli ajamiseen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 19:00
Juhlapyhä07:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San Francisco Fishermans Wharf SFOC01 2800 Leavenworth St, Suite A44 94133-1121 San Francisco 37.807397, -122.418582 +1-4153065289

Sixt-toimipiste San Francisco Fishermans Wharf SFOC01

2800 Leavenworth St, Suite A44
94133-1121 San Francisco
 
Puhelinnro +1-4153065289

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Vuokra-auton palautus eri osoitteeseen

500 Beach St., Garage Level C
94133-1122 San Francisco
 

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service