Autonvuokraus
San Francisco Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // San Francisco // San Francisco Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San Francisco Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 435 South Airport Blvd
  94080-6909 South San Francisco US +1-4156589800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SFO
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 23:00
Juhlapyhä07:30 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo San Franciscon lentokentällä

Pistäytymällä Sixtin Autovuokraamossa San Franciscon lentoasemalla pääset sujuvasti aloittamaan matkasi tässä hippikulttuuristaan kuuluisassa kaupungissa. Kattavassa autovalikoimassamme on niin henkilöautoja ja farmareita perheen kanssa tai yksin matkustavalle ja maastureita sinulle, joka olet suuntaamassa vaikeakulkuisempaan maastoon. Oletko kenties uneksinut urheiluautolla tai avoautolla ajamisesta pitkin Kalifornian rannikkoa hiukset tuulessa hulmuten? Nyt se on mahdollista, sillä löydät valikoimastamme laadukkaita vuokra-autoja kummastakin autoluokasta. San Franciscon lentoasemalla pystyt valitsemaan vuokra-autosi myös iPhonella noutaessa. Otathan huomioon, että voimme taata ainoastaan kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä.

Sixtin Autovuokraamosta karautat San Franciscoon hetkessä

San Franciscon kansainvälinen lentoasema, lyhenteeltään SFO, sijaitsee vain 13 kilometriä San Franciscon keskustasta Kalifornian osavaltiossa Yhdysvaltojen länsirannikolla, ja karautat sinne kentältä puolessa tunnissa. Autovuokraamomme San Franciscon lentoasemalla sijaitsee lentokentän ulkopuolella, mutta pääset sinne näppärästi Sixtin omalla lentokenttäbussikuljetuksella ja matka kestää vain kymmenisen minuuttia. Meillä on myös kaksi muuta toimipistettä Union Squarella ja Fisherman's Wharfissa, jonne voit myös halutessasi palauttaa vuokra-autosi. Pääset lentoasemalta kätevästi tutkimaan laajemminkin Kaliforniaa vuokra-autollasi, koska se sijaitsee näppärän ajomatkan päässä esimerkiksi San Josesta ja Sacramentosta. Haluamme autonvuokrauksen olevan helppoa, joten voit tehdä varauksen niin paikan päällä San Franciscon lentoasemalla kuin vaikkapa jo etukäteen ennen matkaa netissä, ja pääset nauttimaan matkastasi omassa tahdissasi tutkien juuri niitä kohteita, mitä itse haluat!

San Franciscon rento tunnelma hurmaa kokeneenkin matkailijan

San Francisco on Pohjois-Kalifornian kulttuurin ja talouden keskus, joka on kuuluisa mäkisistä kaduistaan, Golden Gate -sillastaan, kaapeliraitiovaunuistaan ja vaihtoehtokulttuureihin sallivasti suhtautuvasta tunnelmastaan. Autonvuokraus San Franciscon lentoasemalla on sujuva tapa tutustua mielenkiintoisia kohteita pursuavaan kaupunkiin, niin pääset kokemaan ja näkemään matkallasi mahdollisimman paljon. Aloita vaikkapa Alamo Squaren viktoriaanisista taloista ja sen kuuluisimmasta kohteesta Painted Ladies, tai vaikkapa hippikulttuuristaan tunnetusta Haight-Ashburystä. Fisherman's Wharfissa voit ihmetellä merileijonien kanssa toisianne, tai jos shoppailu kiinnostaa, käy tutustumassa Union Squaren putiikkeihin. Älä myöskään unohda Alcazarin vankilasaarta, yhtä San Franciscon kuuluisimmista ja pahamaineisimmista kohteista, tai itse klassikkoa Golden Gatea!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 23:00
Juhlapyhä07:30 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San Francisco Lentoasema SFO 435 South Airport Blvd 94080-6909 South San Francisco 37.642241, -122.402424 +1-4156589800

Sixt-toimipiste San Francisco Lentoasema SFO

435 South Airport Blvd
94080-6909 South San Francisco
 
Puhelinnro +1-4156589800

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service