Autonvuokraus
San Francisco Int. Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // San Francisco // San Francisco Int. Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San Francisco Int. Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 780 N McDonnell Rd
  94128-3103 San Francisco US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SFO
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo San Franciscon lentokentällä

Pistäytymällä Sixtin Autovuokraamossa San Franciscon lentoasemalla pääset sujuvasti aloittamaan matkasi tässä hippikulttuuristaan kuuluisassa kaupungissa. Kattavassa autovalikoimassamme on niin henkilöautoja ja farmareita perheen kanssa tai yksin matkustavalle ja maastureita sinulle, joka olet suuntaamassa vaikeakulkuisempaan maastoon. Oletko kenties uneksinut urheiluautolla tai avoautolla ajamisesta pitkin Kalifornian rannikkoa hiukset tuulessa hulmuten? Nyt se on mahdollista, sillä löydät valikoimastamme laadukkaita vuokra-autoja kummastakin autoluokasta. San Franciscon lentoasemalla pystyt valitsemaan vuokra-autosi myös iPhonella noutaessa. Otathan huomioon, että voimme taata ainoastaan kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä.

Sixtin Autovuokraamosta karautat San Franciscoon hetkessä

San Franciscon kansainvälinen lentoasema, lyhenteeltään SFO, sijaitsee vain 13 kilometriä San Franciscon keskustasta Kalifornian osavaltiossa Yhdysvaltojen länsirannikolla, ja karautat sinne kentältä puolessa tunnissa. Meillä on myös kaksi muuta toimipistettä Union Squarella ja Fisherman's Wharfissa, jonne voit myös halutessasi palauttaa vuokra-autosi. Pääset lentoasemalta kätevästi tutkimaan laajemminkin Kaliforniaa vuokra-autollasi, koska se sijaitsee näppärän ajomatkan päässä esimerkiksi San Josesta ja Sacramentosta. Haluamme autonvuokrauksen olevan helppoa, joten voit tehdä varauksen niin paikan päällä San Franciscon lentoasemalla kuin vaikkapa jo etukäteen ennen matkaa netissä, ja pääset nauttimaan matkastasi omassa tahdissasi tutkien juuri niitä kohteita, mitä itse haluat!

San Franciscon rento tunnelma hurmaa kokeneenkin matkailijan

San Francisco on Pohjois-Kalifornian kulttuurin ja talouden keskus, joka on kuuluisa mäkisistä kaduistaan, Golden Gate -sillastaan, kaapeliraitiovaunuistaan ja vaihtoehtokulttuureihin sallivasti suhtautuvasta tunnelmastaan. Autonvuokraus San Franciscon lentoasemalla on sujuva tapa tutustua mielenkiintoisia kohteita pursuavaan kaupunkiin, niin pääset kokemaan ja näkemään matkallasi mahdollisimman paljon. Aloita vaikkapa Alamo Squaren viktoriaanisista taloista ja sen kuuluisimmasta kohteesta Painted Ladies, tai vaikkapa hippikulttuuristaan tunnetusta Haight-Ashburystä. Fisherman's Wharfissa voit ihmetellä merileijonien kanssa toisianne, tai jos shoppailu kiinnostaa, käy tutustumassa Union Squaren putiikkeihin. Älä myöskään unohda Alcazarin vankilasaarta, yhtä San Franciscon kuuluisimmista ja pahamaineisimmista kohteista, tai itse klassikkoa Golden Gatea!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San Francisco Int. Lentoasema SFO 780 N McDonnell Rd 94128-3103 San Francisco 37.628379, -122.400351 +1-8887498227

Sixt-toimipiste San Francisco Int. Lentoasema SFO

780 N McDonnell Rd
94128-3103 San Francisco
 
Puhelinnro +1-8887498227

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service