Autonvuokraus
San Francisco Mission District
Piilota
Yhdysvallat // San Francisco // San Francisco Mission District
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San Francisco Mission District: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 475 S Van Ness Ave
  94103-3629 San Francisco US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SFOC02
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.08:00 - 15:00
Juhlapyhä08:00 - 15:00
 
 

Tee matkastasi helpompi ja mukavampi Sixtin vuokra-autolla

Kun haaveissa on helppo reissu, jolla suuntaat paikasta toiseen kätevästi vuokra-autolla, kannattaa kääntyä Sixt Autovuokraamo San Francisco, Mission Districtin puoleen. Meiltä löydät laajan merkkiautojen valikoiman, josta voit valita mieleisesi kilpailukykyiseen hintaan. San Francisco, Mission Districtin toimipisteemme löydät helposti San Franciscon kaupungista Yhdysvalloista, nimensä mukaisesti Mission Districtin kaupunginosasta. Paikalle pääset helposti julkisilla kulkuneuvoilla, sillä toimipisteemme lähettyvillä on useita pysäkkejä. Matkaa on kätevä jatkaa eteenpäin Yhdysvalloissa, kun käytössä on oma vuokra-auto. Autovalikoimastamme löydät vuokramenopelit jokaiseen tarpeeseen, olit sitten lomamatkalla tai työreissussa. Kätevillä henkilöautoilla ja farmareilla pääset taloudellisesti kohteeseen. Näyttävät kyydit on taattu urheilu- tai avoautoilla, sillä ne vievät tyylikkäästi perille vaikka liiketapaamiseen. Tilavilla maastureilla kulkee jopa isompikin porukka. Käänny Sixt San Francisco, Mission Districtin puoleen, kun haluat tehdä matkastasi unohtumattoman. Kattavaan valikoimaamme tutustut verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme.

Tee matkastasi Yhdysvalloissa monipuolisempi Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo San Francisco, Mission District tarjoaa laadukkaan merkkiautojen valikoiman kilpailukykyiseen hintaan ja voit muokata varaustasi laadukkailla lisäpalveluillamme helposti. Kätevä GPS-navigaattori auttaa reittivalinnoissa ja antaa sinulle mahdollisuuden keskittyä nauttimaan enemmän ajamisesta. Mikäli matkassa mukana on isompi seurue ja useampi innokas kuski, kannattaa lisätä varaukseen lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee kokemaan tämän Sixt-ajonautinnon. Lapsiperheille oiva lisä on lastenistuimet, jotka turvaavat myös perheen pienimpien ajomatkat. Lisäturvavaihtoehtomme ovat myös tutustumisen arvoisia ja antavat sinulle lisää mielenrauhaa ajomatkoillesi. Sixt ei veloita sinulta piilokuluja, joten voit tehdä varauksesi turvallisin mielin vaikka jo tänään. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi varaushetkellä taata. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua viikon jokaisena päivänä valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 18:00
la. - su.08:00 - 15:00
Juhlapyhä08:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San Francisco Mission District SFOC02 475 S Van Ness Ave 94103-3629 San Francisco 37.765422, -122.417305 +1-8887498227

Sixt-toimipiste San Francisco Mission District SFOC02

475 S Van Ness Ave
94103-3629 San Francisco
 
Puhelinnro +1-8887498227

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service