Autonvuokraus
San Jose CA
Piilota
Yhdysvallat // San Jose CA
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa San Jose CA

Tervetuloa Sixt Autovuokraamo San Joseen, josta pääset matkalle Kalifornian aurinkoon yhdellä laadukkaista vuokra-autoistamme. Varauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa varatessasi vuokra-auton San Josessa etukäteen verkkosivuillamme, mobiilisovelluksemme avulla tai puhelimitse. Valittavanasi on joukko korkeatasoisia vuokra-autoja, jotka mahdollistavat laadukkaan loma- tai vaikkapa työmatkakokemuksen valitessasi autonvuokrauksen San Josessa. Automatkasi voi alkaa heti noudettuasi avaimesi Sixt Autovuokraamo San Josessa. Hyppää taloudellisen henkilöauton, luotettavan maasturin, tilavan farmarin tai vaikka luksusluokan urheilu- tai avoauton rattiin ja nauti vauhdista San Josen kaduilla. Matka taittuu mukavasti vuokra-autolla San Josessa, olipa reissun tarkoitus sitten perheloma, automatka ystävien kesken, työmatka, tai mikäli tarvitset vuokra-auton käyttöösi muuten vain.

 
 • San José (USA) Lentoasema
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.07:00 - 20:00
  su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • San José (USA) Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.07:00 - 20:00
  su.07:00 - 21:00
  Juhlapyhä07:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamojen palveluilla laatua ja vastinetta rahoillesi

Kansainvälinen autovuokraamoketju Sixt perustettiin perheyrityksenä Saksassa vuonna 1912. Nykyään toimipisteitämme on jo yli 105 maassa. Sixt tunnetaan erityisesti korkeatasoisesta autovalikoimastaan, joka kuuluu Euroopaan kärkiluokkaan. Valittavanasi Sixt Autovuokraamo San Josessa on kattavasti erilaisia henkilöautoja, farmareita, maastureita sekä urheilu- ja avoautoja. Autonvuokraus San Josessa sujuu mutkitta, kun teet varauksesi etukäteen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme tai otat yhteyttä puhelimitse. Valittuasi haluamasi kategorian henkilökuntamme valikoi toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Emme kuitenkaan voi luvata käyttöösi tiettyä automallia, ainoastaan haluamasi kategorian. Lisää vuokrapakettiin turvaa tuovia vakuutuksia, useita kuljettajia, GPS-navigaattori tai lastenistuimia, ja sitten oletkin jo valmis matkaan. Muistathan hyödyntää myös tarjouksemme rajoittamattomasta kilometrimäärästä pidemmillä matkoilla.

San Jose kutsuu sinut mukaan aurinkoiseen seikkailuun

San Jose tarjoaa vierailleen monipuolisia elämyksiä Yhdysvaltojen länsirannikolla. Teknologiasta kiinnostuneille on tarjolla useita mielenkiintoisia kohteita, kuten The Tech Interactive, joka sijaitsee kymmenen minuutin ajomatkan päässä Sixtin toimipisteestä pitkin valtatie 87:ä. Täältä tekno-turistit löytävät tiensä samaa reittiä palaten ja jatkaen kymmenisen minuuttia valtatiellä 101 Intel Museumiin. Kiertoajelun voi päättää samalla teemalla jatkaen valtatietä 101 vielä Computer History Museumiin. Teknologiakattauksen voi tasapainottaa esimerkiksi ihastelemalla jättimäisiä punapuita kahden ja puolen tunnin ajomatkan päässä Santa Cruzissa sijaitsevassa Henry Cowell Redwood State Parkissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service