Autonvuokraus
San José (USA) Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // San Jose CA // San José (USA) Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus San José (USA) Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1659 Airport Blvd
  95110-1234 San Jose US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SJC
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 21:30
la. - su.07:00 - 20:00
Juhlapyhä07:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo San Josen lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus San Josen lentoasemalla tarjoaa laajan valikoiman vuokra-autoja. Toimipisteemme autovalikoimasta löydät vuokra-autot jokaiseen tarpeeseen. Meiltä vuokraat edullisesti näppärät henkilöautot kaupunkiajoon, tilavat farmarit perheiden käyttöön, nelivetoautot ja katumaasturit sekä minibussit suuremmalle seurueelle. Älä myöskään unohda, että meiltä saat myös urheiluautot, jos haluat hieman enemmän luksusta lomaasi. Voit valita vuokra-autoon lisäpalveluita ja -tarvikkeita, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen, rajoittamattomat kilometrit, kaiken kattavan vakuutuspaketin tai vaikka toisen kuljettajan. Sixtin avulla pääset jatkamaan matkaasi lentoasemalta ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu San Josen lentoasemalle, SJC, henkilökuntamme on auttamassa sinua. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian. Varaa auto kätevästi netistä tai puhelimitse.

Autonvuokraus San Josen lentoasemalta käy nopeasti netissä

San Josen lentoasema E028 sijaitsee Kalifornian osavaltiossa vain lyhyen ajomatkan päässä San Josen kaupungista. Lentoasema palvelee yli kymmentä miljoonaa turistia vuodessa. Kaikki autovuokraamot sijaitsevat aivan terminaali B:tä vastapäätä. Sinun tarvitsee vain poistua lentoasemalta ja ylittää tie. Jos taas saavut terminaaliin A, kuljettaa tilausajo sinut suoraan toimipisteellemme. Voit käydä noutamassa vuokra-autosi avaimet ja mahdolliset lisätarvikkeet toimipisteeltä. Auto palautetaan samaan paikkaan kuin mistä se noudettiinkin. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi välittömästi koneen laskeuduttua. Autolla liikkuminen helpottaakin matkustamista paikasta toiseen huomattavasti varsinkin San Josen kokoisessa metropolissa.

Tutustu kaupunkiin vuokra-autolla

Autonvuokraus San Josen lentoasemalla säästää monelta vaivalta. Koska San Jose Ca on suurkaupunki, ovat välimatkatkin pitkiä. Kaupunki on tunnettu upeista kukkuloistaan ja vehreästä luonnostaan. Sen vuoksi se onkin monen vaeltajan unelma. Myös autolla pääsee tutustumaan San Josen ja sen lähiympäristön kauniiseen luontoon. Lapsiperheitä kiinnostaa erityisesti Children's Discovery Museum of San Jose, eli tiedemuseo. Ota siis suunnaksi Yhdysvallat ja San Jose Caa. Meiltä saat vuokra-auton, joka helpottaa takuulla liikkumistasi. Ota vuokra-auto San Josen lentoasemalta E028 ja tutustu niin kaupunkiin kuin sen lähialueisiinkin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 21:30
la. - su.07:00 - 20:00
Juhlapyhä07:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste San José (USA) Lentoasema SJC 1659 Airport Blvd 95110-1234 San Jose 37.365766, -121.923351 +1-8887498227

Sixt-toimipiste San José (USA) Lentoasema SJC

1659 Airport Blvd
95110-1234 San Jose
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service