Autonvuokraus
Santa Monica, CA
Piilota
Yhdysvallat // Santa Monica, CA
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Santa Monica, CA

Kun haluat mukavuutta ja laatua matkallesi, valitse Sixt Autovuokraamo Santa Monica. Sixt tunnetaan sekä ystävällisestä ja korkeatasoisesta asiakaspalvelustaan, kilpailukykyisistä hinnoistaan että laadukkaasta autokalustostaan. Uusimmat vuokra-automme ovat vain kolme kuukautta vanhoja. Autonvuokraus Santa Monicassa tuo sinulle mahdollisuuden valita haluamasi kategoria vuokra-autollesi. Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja henkilöautoista, farmareista, maastureista sekä urheilu- ja avoautoista. Noudettuasi avaimet toimipisteestämme pääset kruisailemaan vuokra-autolla Santa Monican katuja ja nauttimaan loma- tai työmatkastasi. Viihdy perheen parissa, ota rennosti työmatkalla, pidä hauskaa ystävien kanssa valitsemalla autonvuokraus Santa Monicassa. Vuokra-autolla Santa Monicassa liikut helposti paikasta paikkaan, ja näet ja koet enemmän.

 
 • Santa Monica/Shore Hotel
  1515 Ocean Ave
  90401-2118 Santa Monica, Los Angeles

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 15:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Santa Monica/Shore Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  1515 Ocean Ave
  90401-2118 Santa Monica, Los Angeles

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 15:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Vuokraa auto Sixtiltä ja nauti laadukkaasta palvelusta

Valitessasi Sixt Autovuokraamon valitset yli sadan vuoden perinteellä rakennettua osaamista ja asiakaspalvelua sekä Euroopan kärkiluokkaan kuuluvan autokaluston. Sixt on vuonna 1912 Saksassa perustettu perheyritys, jonka toimipisteet sijaitsevat jo yli 105 maassa. Autokalustomme uusimmat ajoneuvot ovat keskimäärin vain kolme kuukautta vanhoja. Valittavansi on laadukas tarjonta taloudellisia henkilöautoja, tilavia farmareita, luksusluokan urheilu- ja avoautoja sekä luotettavia maastureita. Matkaan pääset varmemmin, kun vuokrapakettiisi kuuluu lisäturvaa tuovia vakuutuksia. Perille kohteeseesi löydät helpommin GPS-navigaattorin avulla. Useita kuljettajia lisäämällä matkustamisesta tulee mukavampaa, ja perheen pienimmätkin viihtyvät, kun valitset vuokrapakettiisi lasten turvaistuimen tai turvakaukalon. Hyödynnä myös rajattoman kilometrimäärän tarjous pidemmillä matkoilla. Alle 25-vuotialle kuljettajille on omat tarjoukset, katso säännöt ja ehdot.

Anna Santa Monican lumota sinut automatkalla Kaliforniassa

Santa Monica on oivallinen lähtöpiste, kun suunnittelet automatkaa Kaliforniassa. Yhdysvaltojen aurinkoisimpiin osavaltioihin kuuluvan Kalifornian maisemat tulevat tutuksi vuokra-autolla Santa Monicassa. Kompaktin Santa Monican kohteet ovat vain minuuttien ajomatkan päässä toisistaan. Lähde liikkeelle Pico Boulevardilta, jolta pääset helposti liikkumaan esimerkiksi lähellä sijaitsevaan Los Angelesiin. Voit jatkaa matkaasi Montana Avenuelle ja nauttia lounasta yhdellä kadun lukuisista ravintoloista tai kahviloista. Pistäydy myös Palisades Parkissa, jonka Freddie Cannon aikoinaan teki tunnetuksi huvipuiston mukaan nimetyssä kappaleessa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service