Autonvuokraus
Santa Monica/Shore Hotel
Piilota
Yhdysvallat // Santa Monica, CA // Santa Monica/Shore Hotel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Santa Monica/Shore Hotel: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1515 Ocean Ave
  90401-2118 Santa Monica, Los Angeles US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: SMOC01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 13:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 

Matka rennosti alkuun Sixt Autovuokraamo Santa Monica/Shore Hotellin kautta

Santa Monica/Shore Hotellin Sixt Autovuokraamo ei ole ainoastaan hotellin asiakkaille, vaan palvelemme tietenkin mielellämme kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita vuokraaman auton. Toimipisteemme sijainti aurinkoisella Santa Monican alueen rannan ja laiturialueen välittömässä läheisyydessä on kätevä, sillä meidät saavuttaa esimerkiksi moottoritietä pitkin tultaessa. Laajasta vuokra-autojemme valikoimasta löydät myös varmasti jotain, jonka avulla jatkaa joko työ- tai lomamatkaasi. Varmat henkilö- ja farmariautomme kuljettavat niin pienet kuin isommatkin ryhmät varmasti perille, ja maastoautoillamme voit ajella myös asfalttiteiden ulkopuolella. Ja jos sinua kiinnostaa myös hieman ylellisempi autonvuokraus Santa Monica/Shore Hotellin kautta, niin meiltä saat käyttöösi myös tyylikkäät avo- ja urheiluautot. Muistatathan kuitenkin, että voimme taata sinulle ainoastaan tietyn autokategorian, mutta emme siitä tiettyä automallia käyttöösi. Tarkastathan lisäksi verkkosivuiltamme Santa Monica/Shore Hotellin toimipisteemme aukioloajat sekä tarkemman sijainnin etukäteen, jotta pystymme varmasti palvelemaan sinua parhaamme mukaan!

Sixtin vuokra-autolla Santa Monica/Shore Hotellilta eteenpäin

Autonvuokraus Santa Monica/Shore Hotellin Sixtin toimipisteeltä kannattaa, sillä meillä et varmasti joudu maksamaan autonvuokrauksesta mitään piilokuluja. Tarjoamme myös varauksen muuttamisen tai jopa sen peruuttamisen täysin ilmaiseksi, mikäli maksat vuokra-auton vasta sitä noutaessasi. Huomioithan, että alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun. Kaikki vuokra-automme ovat myös aina keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, joten saat melkein tuliterän auton käyttöösi mallista riippumatta. Sixtin vuokra-autolla kelpaa ajella esimerkiksi pitkin Santa Monican rantaa esimerkiksi kohti Malibua tai toiseen suuntaan Long Beachille päin, tai vain tutustua Los Angelesin suurkaupunkiin sekä sen lähellä sijaitsevaan luonnonmetsään. Sixtin vuokra-auto helpottaa varmasti niin loma- kuin työmatkaakin Yhdysvaltoihin matkatessa, sillä julkinen liikenne on usein olematonta. Ja Kalifornian helteessä on hyvä olla alla varmasti ilmastoitu vuokra-auto, jollaisen pystyt vuokraamaan helposti meiltä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00
la. - su.09:00 - 13:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Santa Monica/Shore Hotel SMOC01 1515 Ocean Ave 90401-2118 Santa Monica, Los Angeles 34.012687, -118.495822 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Santa Monica/Shore Hotel SMOC01

1515 Ocean Ave
90401-2118 Santa Monica, Los Angeles
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service