Autonvuokraus
Seattle-Tacoma Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Seattle // Seattle-Tacoma Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Seattle-Tacoma Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 3150 South 160th Street
  98188 SeaTac US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SEA
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Settlessa Tacoman lentoasemalla

Autonvuokraus Seattlesta Tacoman lentoasemalta on helppoa. Tarjoamme todella laajan valikoiman vuokra-autoja eri tarpeisiin. Valikoimastamme löydätkin vuokra-autot kaiken kokoisille seurueille. Meiltä vuokraat niin edullisia kaupunkiautoja, perheille loistavasti sopivia farmareita, nelivetoisia autoja, katumaastureita, urheiluautoja kuin luksusautojakin. Automme ovat aina uusinta uutta ja niistä löytyy varusteina muun muassa ilmastointi ja turvatyynyt. Voit valita vuokra-autoosi erilaisia lisätarvikkeita, kuten esimerkiksi lastenistuimen tai navigaattorin. Mikäli ajatuksissasi on ajaa pidempiä reissuja, voit valita vuokraasi rajoittamattomat kilometrit. Kolarien ja muiden vahinkojen varalta sinun on mahdollista ottaa täysvakuutus. Sixtin avulla pääset välittömästi koneen laskeuduttua jatkamaan matkaasi lentoasemalta hotellille. Kun koneesi laskeutuu Settleen Tacoman lentoasemalle, eli SEA, on henkilökuntamme auttamassa sinua vuokrauksesi kanssa. Varatessasi autoja netistä tai puhelimitse huomioi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Seattlesta Tacoman lentoasemalta hoituu netissä

Seattlen Tacoman kansainvälinen lentoasema sijaitsee Washingtonin osavaltiossa vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on hyvin suuri palvellen yli 45 miljoonaa kävijää vuositasolla. Toimipisteemme sijaitsee lentoaseman ulkopuolella. Sinne pääsee bussilla, joka kulkee niin lentoaseman etelä- kuin pohjoispuolen terminaaleista. Bussit löydät saapuvien terminaalin ulkopuolelta. Autovuokraamoon vievät pysäkit on merkitty selvästi, joten niiden suhteen ei voi erehtyä. Jos olet vuokrannut auton jo ennakkoon joko netistä tai puhelimitse, tulee vuokraus sujumaan nopeasti. Hae vain avaimet ja sovi auton palauttamisesta. Älä myöskään epäröi kysyä, jos jokin asia mietityttää. Asiakaspalvelijamme ovat aina auttamassa sinua.

Tutustu kaupungin lukemattomiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Yhdysvallat on suuri maa, jossa välimatkat voivat venyä todella pitkiksi. Autonvuokraus Seattlesta Tacoman lentoasemalta onkin järkevä ratkaisu, sillä vuokra-autolla pääsee liikkumaan kaikista kätevimmin. Kaupunki sijaitsee Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa länsirannikolla. Suositumpia vierailukohteita ovat Pike Place Market -markkinapaikka sekä tiedemuseo, jossa myös perheen pienimmät viihtyvät. Kun otat vuokra-auton Seattlesta Tacoman lentoasemalta, pääset näkemään paljon enemmän kuin esimerkiksi julkiselle liikenteellä kulkiessasi. Vuokra-auto tekee liikkumisesta helpompaa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 24:00
Juhlapyhä06:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Seattle-Tacoma Lentoasema SEA 3150 South 160th Street 98188 SeaTac 47.460246, -122.294962 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Seattle-Tacoma Lentoasema SEA

3150 South 160th Street
98188 SeaTac
 
Puhelinnro +1-8887498227

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service