Autonvuokraus
St Paul MN
Piilota
Yhdysvallat // St Paul MN
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa St Paul MN

Sixt Autovuokraamo Saint Paul MN toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Minnesotan osavaltioon, Yhdysvaltoihin. Sixt tarjoaa St Pauliin ja Minneapolisiin saapuville matkustajille asiantuntevaa autonvuokrauspalvelua. Sixt Autovuokraamo St Paul MN:n hyvin varustellut ja uudet vuokra-autot tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen, ja laajasta valikoimastamme löytyy vuokra-autoja moneen eri makuun. Valitsemalla Sixtin, saat käyttöösi myös rajattoman määrän ajokilometrejä. Tutustu siis valikoimaamme ja klikkaa itsellesi vuokra-auto St Paulin Sixt Autovuokraamosta.

 
 • Minneapolis St.Paul Lentoasema
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Minneapolis St.Paul Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  4300 Glumack Dr
  55111-3002 Saint Paul

  ma. - su.06:00 - 22:00
  Juhlapyhä06:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Aloita matkasi Sixtiltä

Sixtin vuokra-auto on erinomainen liikkumismuoto sekä yksin matkustavalle että suuremmille seurueille. Meiltä auton voivat vuokrata myös nuoremmat kuljettajat, sillä ajoneuvoja löytyy jo 21-vuotialle kuljettajille. Autonvuokraus St Paulin Sixt Autovuokraamosta tarjoaa mahdollisuuden tutustua kaupungin nähtävyyksiin omien aikataulujen mukaan, ilman julkisen liikenteen käyttämiseen liittyvää stressiä tai asemilla seisoskelua. Vuokra-autolla ajaminen on myös mukava tapa liikkua paikasta toiseen. Pääset valitsemaan sinulle sopivan ajoneuvon Sixtin laajasta vuokra-autovalikoimasta, johon kuuluu sekä henkilöautoja, farmareita, maastureita että urheiluautoja. Millaisen vuokra-auton valitsetkin, Sixtin laadukkaat ajoneuvot tarjoavat sinulle erinomaisen ajokokemuksen. Voit varauksen yhteydessä valita autokategorian, mutta emme voi taata tietyn automerkin tai -mallin saatavuutta varaushetkellä. Kaikkiin autokategorioihin on lisättävissä kattava valikoima lisäpalveluja, joihin kuuluvat esimerkiksi GPS-navigaattorit ja eri kokoiset lastenistuimet. Voit valita sinun tarpeitasi vastaavat lisäpalvelut varauksen yhteydessä. Jos sinulla on kysymyksiä autonvuokrauksessa St Paulissa tai kohtaat ongelmia autonvuokrauksen aikana, asiantunteva asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä.

Ihastu St Pauliin ja Minneapolikseen Sixtin avulla

St Paul on Minnesotan osavaltion pääkaupunki, ja se muodostaa viereisen Minneapolisin kaupungin kanssa niin sanotun kaksoiskaupungin, jonka asukasmäärä on noin 3,5 miljoonaa. Minneapolisin ja St Paulin yhteinen kansainvälinen lentokenttä sijaitsee St Paulissa, ja sieltä on vuokra-autolla helppo suunnata omaan majapaikkaan sekä tutkimaan kaksoiskaupungin nähtävyyksiä. Minneapolisin ja St Paulin kiinnostaviin kohteisiin kuuluvat esimerkiksi Walker Art Center, paikallishistoriaa esittelevä Mill City Museum ja Ellingson Car Museum, josta löytyy yli sata vanhaa autoa. Jos kaipaat kaupungin sykkeestä luontoon, sijaitsee Minnesotan osavaltio Pohjois-Amerikan Suurten järvien alueella, ja esimerkiksi Lake Superior, maailman suurin makeavetinen järvi, sijaitsee kaupungista muutaman tunnin ajomatkan päässä.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service