Autonvuokraus
Tampa
Piilota
Yhdysvallat // Tampa
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tampa

Tampan kaupunki Yhdysvalloissa, Floridassa tarjoaa paljon nähtävyyksiä, joihin pääsee tutustumaan helposti vuokra-auton avulla. Sixtin autonvuokraus Tampassa vuokraa niin tavallisia henkilöautoja, enemmän tilaa tarjoavia farmariautoja, katumaastureita kuin upeita urheilu- ja avoautojakin. Huomioi kuitenkin, että erikoisautoja on vain rajoitettu määrä, joten niiden varaaminen kannattaa hoitaa hyvissä ajoin. Voit varata vuokra-auton haluamaksesi ajaksi joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse.

 
 • Tampa Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  5405 Airport Service Road
  33607-1419 Tampa

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Tampa Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  5105 W Cypress St
  33607-1722 Tampa

  ma. - pe.09:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 14:00
  Juhlapyhä09:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Autonvuokraus Tampassa helpottaa liikkumistasi paikasta toiseen

Kun etsit vuokra-autoa oleskelusi ajaksi, autovuokraamomme Tampassa on valmiina auttamaan. Muista myös liittää vuokraasi kaikki haluamasi lisätarvikkeet, joita tulet reissusi aikana tarvitsemaan. Meiltä saat niin lastenistuimen kuin nevigaattorinkin. Jos tulet ajamaan paljon, ota silloin rajoittamattomat kilometrit. Kaikki vahingot kattava vakuutuspaketti voi tuoda turvaa ajamiseen varsinkin, jos olet kokematon kuljettaja. Huomioithan, että voimme taata ainoastaan autokategorian, jonka varaat, emme tiettyä automallia.

Autonvuokraus Tampassa tuo joustavuutta

Yhdysvallat ja auringonpaisteen osavaltio Florida ovat monen suomalaisen unelmakohde. Floridan pohjoisosasta löytyy Tampa, joka on hurmaava suurkaupunki. Hieman keskustan ulkopuolella lyhyen ajomatkan päässä sijaitsee teema- ja eläinpuisto Busch Gardens Tampa. Siellä voi tutustua moniin villieläimiin ja lähteä esimerkiksi safarille, jossa voi syöttää kirahveja kädestä pitäen. Ota siis vuokra-auto Tampassa ja lähde viettämään hauska päivä Busch Gardensissa. Sen lisäksi monet kaupungissa vierailevat haluavat ajaa kuuluisan sillan, Sunshine Skyway Bridgen, läpi. Sillalle ei voi pysähtyä, mutta liikenteen ollessa vähäistä monet hidastavat vauhtia ottaakseen kuvia. Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneille Tampa tarjoaa useita erilaisia museoita. Sellaisia ovat esimerkiksi Henry B. Plant Museum ja Tampa Bay History Center. Museoissa voit tutustua tarkemmin niin Tampan kuin koko osavaltion historiaan. Sixtin autovuokraamo Tampassa antaa sinulle mahdollisuuden päästä näkemään koko kaupunki laidasta laitaan. Tee siis matkastasi paras mahdollinen ja helpota vierailuasi vuokraamalla auto vaikka vain yhdeksi päiväksi tai koko vierailusi ajaksi.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service