Autonvuokraus
Tampa Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Tampa // Tampa Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tampa Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 5405 Airport Service Road
  33607-1419 Tampa US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TPA
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt autonvuokraus Tampan lentoasemalla

Autovuokraamomme Tampan lentoasemalla sijaitsee lähellä lentoasemaa. Valittavana on joukko monipuolisia maastureita, henkilöautoja, tilavia farmareita, ja jos pidät katseitakääntävistä menopeleistä, voit valita nopean urheiluauton tai hienon avoauton. Vuokra-autoa Tampan lentoasemalta noutaessasi voit valita haluamasi auton mallin i-Phonella. Ja jotta matkasi sujuisi mahdollisimman huolettomasti, kannattaa sinun ottaa matkallesi lisäturvaa, esimerkiksi rengasrikkoa ja lasirikkoa varten. Myös lasten turvallisuutta on ajateltu. Jos matkassasi on pieniä lapsia, voit vuokrata heille lastenistuimen. Ja koska vieraassa maassa ja kaupungissa voi olla toisinaan todella vaikea suunnistaa, on sinun mahdollista vuokrata GPS-navigaattori matkaasi ohjaamaan ja helpottamaan, ja jonka avulla löydät kaupungin nähtävyydet helpommin. Tietyn auton sijaan, voit valita autoluokan, johon kuuluvan auton haluat vuokrata.

Auton vuokraaminen Tampan lentokentällä

Kun määränpäänäsi on Tampa, on sinulla mahdollisuus hankkia edullinen vuokra-auto jo saavuttuasi lentoasemalle. Autonvuokrauksen toimipisteellemme Tampan lentoasemalla on keskustasta matkaa noin 14 kilometriä, jonka kulkee vuokra-autolla helpoiten. Matka kestää noin 15 minuuttia ajaen. Autonvuokraus Tampan lentoasemalla on ainoa Sixtin autovuokraamo Tampassa. Kun suunnittelet matkaa, kannattaa sinun varata auto etukäteen. Se onnistuu joko verkossa tai puhelimitse. Sixtin autovuokraamolle löydät, kun seuraat lentoaseman opasteita.

Koe Tampan nähtävyyksiä vuokra-autolla kierrellen

Yhdysvalloissa, Floridassa sijaitseva Tampa tunnetaan paitsi kuuluisasta NHL-joukkueestaan myös monista kuuluisista nähtävyyksistään. Kaupungissa on runsaasti koettavaa ja nähtävää kaikenikäisille. Lowry Park Zoo on yksi Tampan ehdottomasti kuuluisimmista nähtävyyksistä. Se sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Eläintarhassa voit nähdä yli 2000 upeaa eläintä, osallistua huikeisiin interaktiivisiin näytöksiin ja ratsastaa. Toinen käymisen arvoinen nähtävyys on Florida Aquarium, jonne matka autolla kestää keskustasta noin viisi minuuttia, ja jossa pääset muun muassa kokeilemaan jännittävää sukellusta trooppisten kalojen parissa. Tampan nähtävyyksiä kiertelet kätevimmin, kun vuokraat auton käyttöösi lentoasemalta, heti kaupunkiin saavuttuasi. Auton vuokraaminen mahdollistaa liikkumisen juuri silloin kun itsellesi sopii, ja se tulee huomattavasti edullisemmaksi kun kulkeminen julkisilla kulkuneuvoilla tai taksilla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tampa Lentoasema TPA 5405 Airport Service Road 33607-1419 Tampa 27.961397, -82.535924 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Tampa Lentoasema TPA

5405 Airport Service Road
33607-1419 Tampa
 
Puhelinnro +1-8887498227

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service