Autonvuokraus
Washington Dullesin Lentoasema
Piilota
Yhdysvallat // Washington DC // Washington Dullesin Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Washington-Dullesin kansainvälisellä lentoasemalla: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 23320 Autopilot Dr
  20166-7705 Dulles US +1-8887498227
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: IAD
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Washington-Dullesin kansainvälisellä lentoasemalla

Onnistunut matka Yhdysvaltojen pääkaupunkiin alkaa autonvuokrauksella Washington-Dullesin lentoaseman Sixt Autovuokraamosta. Meiltä löydät luotettavat, hyvin varustellut vuokra-autot matkallesi kilpailukykyisin hinnoin. Valikoimaamme kuuluu henkilöautoja, citymaastureita ja minibusseja Chevroletiltä, Range Roverilta, Mercedes Benziltä ja monelta muulta huippumerkiltä. Valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja myös huippulaatuisessa Premium-luokassamme. Otathan huomioon tehdessäsi varausta, että varaus koskee vain tiettyä autoluokkaa. Vuokra-autosi lopullinen merkki ja malli saattavat siis poiketa varauksen esimerkkikuvauksesta. Kun valitset autonvuokraukseen Washington-Dullesin kansainvälisellä lentoasemalla Sixtin, nautit matkallasi rajattomien ajokilometrien tuomasta vapaudesta. Joustavuutta matkaasi tuo myös mahdollisuus tehdä varaukseen muutoksia maksutta, kun valitset maksutavaksi maksun noudettaessa.

Autonvuokraus Washington-Dullesin kansainvälisellä lentoasemalla

Washington Dullesin kansainvälinen lentoasema, lyhennettynä IAD, sijaitsee noin 40 kilometriä Washington D.C.:n keskustasta. Kun vuokraat Sixtin vuokra-auton lentokentältä, olet Washington D.C.:n keskustassa 30-40 minuutissa. Myös Virginian Arlington on noin 30 minuutin ajomatkan päässä. Kun saavut lentokentälle, Sixtin maksuton shuttle-bussi kuljettaa sinut terminaalista toimipisteellemme noutamaan vuokra-autoasi. Löydät shuttle-bussin, kun poistut matkatavaroiden noutoalueelta ramppia pitkin alas ovelle 2, 4 tai 6. Kun astut ulos, löydät autovuokraamoiden shuttle-bussit alueilta 2C ja 2F. Pidäthän mielessäsi, että kaikilla lentoaseman autovuokraamoilla on oma shuttle-bussinsa. Etsi siis bussi, jossa on Sixtin logo. Toimipisteeltä löydät varaamasi vuokra-auton lähtövalmiina, ja ystävällinen henkilökuntamme pitää huolen, että pääset sujuvasti matkaan.

Ota Washington D.C. haltuun Sixtin vuokra-autolla

Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C. on täynnä historiaa. Kaupungin keskus on National Mall -esplanadi, jonka toisessa päässä sijaitsee Lincoln Memorial -muistomerkki ja toisessa päässä Yhdysvaltojen kongressi United States Capitol. Niiden väliin jäävät Washington Memorial -obeliski ja Smithsonian Instituten laadukkaat, maksuttomat museot. Myös Valkoinen talo sijaitsee lyhyen matkan päässä National Mallilta. Kun liikut kaupungissa vuokra-autolla, kannattaa lähteä seikkailemaan myös ydinkeskustan ulkopuolelle. Muita mielenkiintoisia kohteita ovat esimerkiksi historiallinen Old Town Aleksandria eli Aleksandrian vanha kaupunki, Georgetownin tyylikäs kaupunginosa ja Pentagonin vieressä sijaitseva Arlingtonin sotilashautausmaa, jonne myös J.F. Kennedy on haudattu. Varaa siis Sixtin luotettava vuokra-auto Washington-Dullesin kansainväliseltä lentoasemalta ja ota kaikki irti matkastasi Washington D.C.:n alueelle.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Washington Dullesin Lentoasema IAD 23320 Autopilot Dr 20166-7705 Dulles 38.969431, -77.448375 +1-8887498227

Sixt-toimipiste Washington Dullesin Lentoasema IAD

23320 Autopilot Dr
20166-7705 Dulles
 
Puhelinnro +1-8887498227

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Valitse auto älypuhelimella noutaessasi vuokra-autoa

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service