Sijaisauto huollon tai korjauksen ajaksi

Sijaisauto helpottaa arkeasi huollon tai korjauksen aikana

Matkasi ei tarvitse keskeytyä vaikka oma auto onkin huollossa tai korjattavana. Vuokraa sijaisauto meiltä oman autosi huollon tai korjauksen ajaksi.

Sixt Autovuokraamo toimii Veho Autotaloissa ja Vauriokorjaamoissa ja meiltä saat kätevästi sijaisauton samalla, kun tuot oman autosi huoltoon tai korjaukseen. Sixtin vuokra-autojen valimoimasta löytyy kaikenkokoisia autoja pienistä kahden hengen autoista aina maastureihin ja pakettiautoihin. Sijaisautossa voit olla kuin kotonasi, eikä sinun tarvitse välttämättä opetella sijaisautona toimivan auton toimintoja. Valikoimastamme löytyy laajasta eri merkkisiä autoja. Autonvuokraus huollon tai korjauksen ajaksi on myös loistava tilaisuus kokeilla jotain täysin uutta ja erilaista autoja, jos mietit uuden auton ostoa.

Toimitamme sijaisauton sinulle myös useisiin muihin autohuoltoihin- tai korjaamoihin veloituksetta.

Sijaisauto kolaritapauksessa

Liikennevahingon sattuessa sinulla on syyttömänä osapuolena mahdollisuus saada sijaisauto tiettyjen edellytyksien täyttyessä, jopa kuluitta. Tällöin vastapuolen vakuutusyhtiö kattaa suurimman osan Sixt-sijaisauton vuokrakustannuksista oman auton ollessa korjaamolla.

Syyllisen osapuolen vakuutusyhtiö korvaa vuokrakustannuksista 94 %, jos käytössä on oma tai rahoitusleasingauto, ja 100 %, jos auto on hankittu huoltoleasingillä. Sijaisauton saadaksesi sinun tulee tehdä kirjallinen käyttötarveselvitys vastapuolen vakuutusyhtiöön. Tarvittaessa Sixt Autovuokraamo auttaa käyttötarveselvityksen täyttämisessä.

  • Täytä käyttötarveselvitys ja toimita se vastapuolen vakuutusyhtiöön. Käyttötarveselvitys-lomake
  • Varaa lähimmästä Sixt -toimipaikasta omaa autoasi vastaava sijaisauto.

Lähimmän Sixt-toimipisteen löydät täältä.

Syyttömänä osapuolena osuutesi kokonaishinnasta (6 %) on autoluokasta riippuen 4,00 € - 16,00 € / vuorokausi. Varaa oman autosi kokoluokkaa vastaava sijaisauto lähimmästä Sixt-toimipisteestä. Toimitamme auton veloituksetta valitsemaasi korjaamoon kaikilla Sixt-paikkakunnilla.

Sixtillä sijaisautovuokrauksiin sisältyy alennettu kolari- ja varkausvakuutuksen omavastuu. Lisämaksusta omavastuuosuuden voi myös poistaa kokonaan.

Kysy lisää sijaisauton vuokraamisesta

Soita suoraan toimipisteeseen tai kiireellisissä tapauksissa asiakaspalveluumme 0200 111 222

Sähköposti: [email protected]

Sixtin toimipisteen löydät mm. seuraavista autoliikkeistä:

  • Veho Herttoniemi 020 11 22 582
  • Veho Tampere 020 11 22 530
  • Veho Lommila 020 11 22 548
  • Veho Olari 020 11 22 536
  • Veho Turku 020 11 22 520
  • Veho Suutarila 020 11 22 534
  • Veho Vantaa Mercedes-Benz Airport 020 11 22 522