Autonvuokraus
Eindhoven
Piilota
Alankomaat // Eindhoven
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Eindhoven

Sixt tarjoaa sinulle laadukasta autonvuokrausta Eindhovenissa. Löydät monipuolisesti varustellusta autokalustostamme itsellesi sopivan ajopelin, etsitpä sitten pientä kaupunkiautoa tai suurempaa sedania tai farmaria. Myös avoautot, maasturit ja minibussit löytyvät valikoimasta. Varauksen yhteydessä voit valita itsellesi tarpeelliset lisäpalvelut. Tutustu kilpailukykyisiin hintoihin ja uusiin vuokra-autoihin verkkosivullamme ja varaa sopiva auto itsellesi.

 
 • Eindhoven Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven

  ma. - pe.08:00 - 22:00
  la. - su.08:00 - 16:00
  Juhlapyhä08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Eindhoven

  Sixt Autonvuokraus
  Vestdijk 135
  5611 CB Eindhoven

  ma. - pe.08:00 - 18:00
  la.08:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Asiantuntevasti palveleva Sixt Autovuokraamo Eindhovenissa

Monipuolinen vuokra-autovalikoima ja laadukas palvelu luovat pohjan onnistuneelle autonvuokraukselle Eindhovenissa. Voit valita vuokra-autosi kokoluokan tarpeen mukaan, olipa kyseessä bisnes- tai lomamatka. Pienet kompaktit autot sopivat yksin tai kaksin matkustaville. Perhekokoluokan sedaneissa ja farmareissa, puhumattakaan minibusseista ja tila-autoista, on reilummin tilaa ihmisille ja tavaroille. Bisnesmatkaajan tyyliin sopiva vuokra-auto löytyy premium-luokasta ja railakkaan menon makuun pääset urheilu- ja avoautoilla. Voit varata itsellesi vuokra-auton tietystä autokategoriasta, mutta emme voi taata automerkkiä tai -mallia. Muista hyödyntää myös lisäpalvelut, joita autovuokraamomme Eindhovenissa tarjoaa. Vakuutukseen saa lisäturvana kolari-, rengas- tai lasiturvan. Vuokra-autoon voi nimetä varakuljettajan ja vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin. Lapsiperheiden vuokra-autoon Eindhovenissa on valittavana tarpeen tullen monenkokoisia lasten turvaistuimia.

Tutustu vuokra-autolla Eindhoveniin ja sen ympäristöön

Noin 800 vuotta vanha Eindhoven on Alankomaiden eteläosien suurin kaupunki. Asukkaita on reilut 200 000, metropolialue mukaan lukien noin 750 000. Autojen ja tekniikan ystävien kannattaa pyöräyttää vuokra-autollaan kaupungin keskustassa mutka, sillä siellä ovat niin DAF:n kuorma-automuseo kuin Philips-museokin. Jalkapallofanien suosikkipaikka löytyy helposti vuokra-autolla sisemmän kehätien varrelta, sillä siellä on paikallisen jalkapallon suurseuran PSV:n kotistadion sekä seuran oma museo. Lapsiperheiden kannattaa ajella keskustasta viitisen kilometriä pohjoisen suuntaan, jossa on Speelpark de Splinterin leikki- ja huvipuisto. Tekemistä riittää koko päiväksi. Parinkymmenen minuutin ajomatkan päästä löytyy eläinten ystäville mukava retkikohde. Dierenrijkin eläintarhassa voi ihastella sekä söpöjä että hieman pelottaviakin eläimiä. Jos vesi, uiminen ja rento rantaelämä houkuttavat, hurauta vuokra-autolla kymmenisen kilometriä pohjoiseen Strandpark Aquabestin alueelle.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service