Autonvuokraus
Zoetermeer
Piilota
Alankomaat // Zoetermeer
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Zoetermeer

Autonvuokraus Zoetermeerin kaupungissa Sixt Autovuokraamosta on sekä edullista että luotettavaa. Olitpa sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin aina uusimmissa malleissa sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Työmatkoille sopii kätevä henkilöauto, perheen kanssa matkustaville tilava farmari ja suuremmalla ryhmällä liikkeellä oleville minibussi tai maasturi. Mikäli haluat matkustaa tyylillä, löydät valikoimastamme myös avo- ja urheilutautot. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme jo ennen matkan alkua ja sivuiltamme löydät koko kattavan valikoimamme. Tarjoamme myös aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Rotterdamin Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam

  ma. - pe.08:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Haag Päärautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  ma. - pe.08:00 - 17:00
  la. - su.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Zoetermeerissä

Zoetemeeriä lähimmät Sixt Autovuokraamot löydät esimerkiksi Haagista, jonne ajaa noin vartissa tai puolen tunnin ajomatkan päästä Rotterdamista. Laajasta valikoimastamme löydät matkaasi parhaiten sopivan vuokra-auton uusimmissa malleissa sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Lisäksi voit valita lisävakuutuksia, kuten rengas -ja tuulilasiturvan. Lisäpalveluistamme suosittelemme esimerkiksi GPS-navigaattoria helpottamaan suunnistusta tai perheen pienimmille sopivia turvaistuimia. Mikäli mahdollisia kuskeja on matkaseurueessanne enemmänkin kuin yksi, voi lisäkuljettapalvelun valita jo varauksen teon yhteydessä. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, mutta ei kuitenkaan tiettyä automallia.

Tutustu Zoetermeeriin Sixtin vuokra-autolla

Zoetermeerin kaupunki sijaitsee Alankomaiden länsiosassa, Haagin ja Goudan välissä. Jopa viidennes kaupungin asukkaista työskentelee tieteollisuuden parissa ja Zoetermeeriä kutsutaankin "Alankomaiden piilaaksoksi". Zoetermeerissä riittää kuitenkin tekemistä niin lomalla kuin työnteon ohellakin. Lähde shoppailemaan Stadshart-ostoskeskuksessa, tutustumaan Nationaal Videogame Museumiin koko perheen voimin tai viettäkää hauska päivä Dutch Water Dreams -vesipuistossa. Ota allesi Sixt vuokra-auto ja lähde päiväretkelle Haagiin, joka sijaitsee vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä tai lähde tutustumaan maailmankuuluihin juustoihin Goudaan, jonne ajaa myöskin alle puolessa tunnissa. Alankomaihin matkustettaessa kannattaa käydä katsomassa jalkapalloa ja Haagissa kotiottelunsa pelaakin Alankomaiden korkeimmassa jalkapalloliigassa pelaava ADO Den Haag. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamosta Zoetermeerissä tuo matkaasi vapautta ja joustavuutta, jolloin voit nauttia matkastasi juuri sinulle sopivalla tavalla.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service