Autonvuokraus
Tirana Lentoasema
Piilota
Albania // Tirana // Tirana Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tirana Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Rinas airport 1
  11111 Rinas AL +355-68-2068500
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TIA
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:30
 
 

Sixt autonvuokraus Tiranan lentoasemalta

Sixt Autovuokraamo Tiranan lentoasemalla palvelee joustavin aukioloajoin ja tarjoaa asiakkaidensa käyttöön kattavan ja laadukkaan vuokra-autovalikoiman, sekä reilun määrän erilaisia käytännöllisiä lisäpalveluita matkasi sujumisen varmistamiseksi. Autonvuokraus Tiranan lentoasemalta onnistuu joustavasti ja toimipisteemme löydät helposti seuraamalla opasteita lentoasemalla. Toimipisteemme vuokra-autokalusto sisältää kaupunkiajoon soveltuvia taloudellisia henkilöautoja ja tilavampia farmareita, mutta meiltä voi hankkia käyttöösi myös maastureita, mikäli esimerkiksi suunnittelet suuntaavasi matkallasi luonnon helmaan. Asiantunteva henkilöstömme auttaa sinua mielellään sopivan vuokra-ajoneuvon valinnassa.

Toimipisteemme lentoasemalla

Autonvuokraus Tiranan lentoasemalta (TIA) sujuu helpoiten valitsemalla ja varaamalla haluamasi ajoneuvo etukäteen esimerkiksi verkkosivuillamme tai soittamalla meille. Tehdessäsi varauksen etukäteen voit noutaa varaamasi ajoneuvon toimipisteestämme myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Muista, että myös ajoneuvon palautus onnistuu meille aina vaikkemme olisikaan avoinna. Autoa varatessasi kiinnitä kuitenkin huomiota siihen, että takaamme aina käyttöösi haluamasi kategorian mukaisen vuokra-auton, mutta emme juuri tiettyä automallia tai -merkkiä. Kun hankit vuokra-autosi jo lentoasemalta, joka tunnetaan myös nimillä Nënë Terezan tai Rinasin lentoasema, pääset suuntamaan nopeasti noin 11 kilometrin päässä sijaitsevaan kaupunkiin. Matkaan ajamalla kuluu ruuhkasta riippuen noin kymmenen minuuttia. Vaikka unohtaisitkin hankkia käyttöösi vuokra-auton Tiranan lentoasemalta, voit aina tehdä sen myös jostakin kaupungissa sijaitsevista useista toimipisteistämme.

Lisätietoa kaupungista

Albanian pääkaupunki Tirana on hieman erilainen kohde normaaleihin turistirysiin verrattuna, mutta se tarjoaa kuitenkin paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Jos olet hankkinut käyttöösi vuokra-auton, voit esimerkiksi suunnata helposti erääseen kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä, eli bunkkerissa sijaitsevaan kommunisminajan museon ja modernin taiteen näyttelyn yhdistävään Bunk Artiin. Vuokra-autolla matka taittuu helposti myös päiväretkelle mielenkiintoiselle Krujen linnalle, tai vaikkapa ihailemaan kauniita maisemia ja nauttimaan luonnon rauhasta Mount Dajtille. Itse kaupungin keskustassa kannattaa tutustua ainakin sen tunnettuun keskusaukioon eli Skanderbergin aukioon, jonka reunalla sijaitsee maan suurin museo, Kansallinen historiamuseo ja Et'hem Beyn moskeija, joka on eräs kaupungin vanhimmista rakennuksista. Aukion läheisyydestä löytyy myös Tiranan kansallisgalleria (Galeria Kombëtare e Arteve), minkä kokoelmat koostuvat pääosin sosialistista realismia edustavista maalauksista.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tirana Lentoasema TIA Rinas airport 1 11111 Rinas 41.414722, 19.720556 +355-68-2068500

Sixt-toimipiste Tirana Lentoasema TIA

Rinas airport 1
11111 Rinas
 
Puhelinnro +355-68-2068500

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service