Autonvuokraus
Cevil Pozo
Piilota
Argentiina // Cevil Pozo
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cevil Pozo

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Argentiinan Cevil Pozossa on edullista ja luotettavaa. Valitse vuokra-auto omien mieltymyksiesi ja tarpeidesi mukaan monipuolisesta autovalikoimastamme. Ota allesi taloudellinen henkilöauto, tilava farmari taikka vaativaan ajoon sopiva maasturi. Meillä on ajoneuvoja moneen makuun ja niiden vuokraus on erittäin helppoa. Voit hoitaa varauksesi etukäteen joko soittamalla taikka vierailemalla verkkosivuillamme. Otathan rohkeasti yhteyttä, niin voimme aloittaa matkasi suunnittelun jo tänään!

 
 • Tucuman Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Delfin Gallo
  4117 Cevil Pozo, Pcia de Tucuman

  ma. - pe.08:30 - 20:30
  la. - su.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Asiantuntevaa autonvuokrausta Cevil Pozossa

Sixt Autovuokraamo Argentiinan Cevil Pozossa tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, uusimmat automallit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun. Kaikki vuokra-automme Cevil Pozossa ovat ilmastoituja ja automaattivaihteisia, ja tarjoamme vuokra-autoihin myöskin kattavat lisäpalvelut ja vakuutukset. Jos Cevil Pozo ei ole sinulle entuudestaan tuttu kohde, suosittelemme GPS-navigaattoria matkaasi helpottamaan. Lasten kanssa on hyvä muistaa turvalliset lastenistuimet. Täydellisen listan autokategorioista ja lisäpalveluistamme löydät verkkosivuiltamme varausvaiheessa. Huomaathan varausta tehdessäsi, että Sixt takaa autokategorian, ei tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Cevil Pozossa, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelijoihimme, jotka ovat tavoitettavissa viikon jokaisena päivänä.

Cevil Pozossa Sixtin vuokra-autolla

Tutustu tähän Argentiinan pikkukaupunkiin omaan tahtiisi Sixt vuokra-autolla ja valitse mieleisesi kohteet myös sen lähiympäristöstä. Cevil Pozo sijaitsee Tucumánin maakunnassa, Argentiinan luoteisosassa. Matkaa Teniente General Benjamín Matienzon kansainväliselle lentokentälle sekä San Miguel de Tucumániin on täältä vain kymmenisen kilometriä. Autonvuokraus Cevil Pozosta mahdollistaa kaupungin sekä sen ympäristön tutkimisen täysin oman aikataulun mukaan. Lähde vaikkapa vuonna 1565 perustettuun San Miguel de Tucumániin viettämään aikaa Parque 9 de Julio -puistoon tai nauti kiertämällä kaupungin kahviloita ja museoita.

Sixt Autovuokraamo hoitaa allesi uuden ja luotettavan vuokra-auton, jolla pääset kulkemaan Tucumánin maakunnassa ympäriinsä. Jos haluat tutustua alueeseen laajemminkin, myös se onnistuu. Ajele vaikkapa lähikaupunkeihin, kuten Villa Rescate, Tafi Viejo ja San Vicente. Matkaa ensimmäiseen kertyy 23 kilometriä, toiseen 26 kilometriä ja viimeiseen vain 15 kilometriä. Eri suunnissa sijaitsevat kaupungit ja erityisesti matka niihin antaa varmasti kiehtovan kuvan Argentiinasta sekä kaikesta siitä, mitä sillä on tarjottavana. Ota siis Sixt vuokra-auto allesi Cevil Pozosta ja aloita seikkailusi!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service