Autonvuokraus
Cordoba
Piilota
Argentiina // Cordoba
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cordoba

Autonvuokraus Cordobassa Argentiinassa sujuu vaivattomasti kokeneelta Sixtiltä ja vuokra-auto- sekä palveluvalikoimamme mahdollistaa lomasi onnistumisen entistä paremmin. Autovuokraamostamme Cordobasta voitkin hankkia käyttöösi niin monipuolisia vuokra-ajoneuvoja kuin myös erilaisia lisäpalveluita ja -vakuuksia yllättävien tilanteiden varalle. Kaupungin lukuisten toimipisteidemme ajoneuvovalikoimat vaihtelevat hieman keskenään, mutta kaupungista saat kuitenkin käyttöösi niin perinteisiä henkilöautoja ja farmareita kuin myös maastossa voittamattomia maastureita. Lisäksi joistakin toimipisteistämme voit hankkia käyttöösi myös upeita urheilu- ja avoautoja sekä suuremman tavaramäärän kuljettamiseen soveltuvia maastureita.

 
 • Cordoba Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Av. la voz del interior 8500
  X5008HMH Cordoba

  ma. - su.07:30 - 20:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Cordoba

  Sixt Autonvuokraus
  Av Colon 550
  X500EPS Cordoba

  ma. - pe.10:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Cordoba/Quorum Hotel

  Sixt Autonvuokraus
  Av. La Voz del Interior 7000
  X5008HLD Cordoba

  ma. - pe.09:00 - 18:00
  la.09:00 - 13:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Cordobassa tapahtuu joustavasti

Vuokra-auton Cordobassa saat helposti käyttöösi Sixtiltä joko vierailemalla toimipisteessämme tai varaamalla haluamasi vuokra-ajoneuvon ennakkoon esimerkiksi puhelimitse, mobiilisovelluksellamme tai verkossa. Jos olet hoitanut varauksen jo ennakkoon voit noutaa varaamasi ajoneuvon monista Autovuokraamoistamme Cordobasta ympäri vuorokauden. Muistathan kuitenkin, että tuttuun tapaamme takaamme käyttöösi aina valitsemaasi ajoneuvoluokkaan kuuluvan ajoneuvon tietyn merkin tai mallin sijaan. Varauksen yhteydessä voit myös hankkia käyttöösi esimerkiksi lasi- ja rengasturvaa, talvirenkaat tai tehdessäsi matkaa talvella vaikkapa koko talvipaketin, jota tarjoamme saatavuudesta riippuen. Myös esimerkiksi lastenistuin- ja turvakaukalovalikoimamme on monipuolinen.

Cordoba tutuksi ajamalla

Samannimisen maakunnan pääkaupunki on Argentiinan toiseksi suurin kaupunki ja se sijaitsee maan keskiosassa. Kaunis, siirtomaatyylinen kaupunki tarjoaa matkaajalle paljon nähtävää ja erityisesti lukuisia ihailemisen arvoisia luonnonihmeitä. Vuokra-autolla voit suunnata helposti esimerkiksi kuvankauniissa Cascada de Olaenissa, missä voit uida upeassa laguunissa ja jatkaa matkaasi läheiseen La Faldaan ihastelemaan vesiputouksen mahtia. Toisenlainen luontokohde on Cerro Uritorcon vuori maakunnan luoteisosassa lähellä Capillo del Montin kaupunkia. Vuorelle kannattaakin ajaa Cordobasta vaikkapa päiväretkelle. Vuokra-auton nokan voi yhtä hyvin kääntää myös kohti kaunista suolajärveä Laguna Mar Chiquitaa alueen koillisosassa. Itse kaupungin keskustassa kannattaa taas katsastaa ainakin upea kirkko Iglesia de Los Capuchinos ja viettää vaikkapa päivä Parque Las Tejasin kauniissa puistossa. Kaupungista löytyy myös mielenkiintoisia museoita, kuten Museo Historico UNC Manzana Jesuitica ja Museo Palacio Ferreyra. Esimerkiksi lapset kannattaa taas viedä vierailulle kaupungin keskustassa sijaitsevaan eläintarhaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service