Autonvuokraus
Cordoba/Quorum Hotel
Piilota
Argentiina // Cordoba // Cordoba/Quorum Hotel
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Cordoba/Quorum Hotel: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. La Voz del Interior 7000
  X5008HLD Cordoba AR +54-3515694310
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: CORC01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 18:00
la.09:00 - 13:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Cordoban Parque Empresarial Apt lentoasemalla

Parque Empresarialin kansainvälinen lentoasema palvelee niin turisteja, liikematkustajia kuin paikallisiakin. Kattavasta autovalikoimastamme löydät niin kompakteja kaupunkiautoja ja sedaneita, nelivetoautoja ja maastureita, urheilu- ja avoautoja sekä pakettiautoja. Voit siis olla varma siitä, että löydät juuri sellaisen auton, joka vastaa parhaiten sinun tarpeitasi. Toimipisteemme sijaitsee lentoaseman läheisyydessä. Tarkka sijainti on erillinen rakennus valtatien varressa. Sixtin autonvuokraus Cordoban Parque Empresarial Apt lentoasemalla tekee lomastasi monipuolisemman.

Parque Empresarialin lentoasema - vuokraa auto netistä tai puhelimitse

Parque Empresarialin lentoasema, PEA, sijaitsee liike-elämän keskuksessa noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Ota vuokra-auto Cordoba Parque Empresarial Apt lentoasemalta heti ensimmäisestä päivästä lähtien, jotta voit aloittaa rentouttavan lomasi heti. Autovuokraamomme palvelee sinua maanantaista lauantaihin. Sunnuntaisin lentoasema on suljettu. Huomioi kuitenkin, että auton palautus ja nouto onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella. Käänny siis puoleemme, sillä autonvuokraus Cordobassa Parque Empresarial Apt lentoasemalla onnistuu takuulla meidän avustuksellamme. Emme voi kuitenkaan taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Latinalainen Amerikka parhaimmillaan

Argentiina tunnetaan lähinnä tangosta, viineistä ja kuumasta ilmastosta. Se on kuitenkin paljon muutakin. Maa onkin hyvin monipuolinen matkailumaa. Cordoba on maan toiseksi suurin kaupunki. Kaupunki sijaitsee Pampaksen alueella, jossa voi kohdata upeita laaksoja ja vehreää metsää. Se eroaakin huomattavasti esimerkiksi pääkaupunki Buenos Airesista. Kaupungin lähettyviltä lähtee lukuisia hyviä vaellusreittejä, jotka tarjoavat niin haastavaa maastoa kokeneille vaeltajille kuin helppokulkuisia reittejä aloittelijoille. Kaupungin keskustasta löytyy lukuisia 1500- ja 1600-luvuilla rakennettuja rakennuksia jesuiittojen ajalta. Muun muassa Manzana de los Jesuitas on lisätty UNESCON maailmanperintölistalle. Cordoba tarjoaa myös lukuisia museoita muun muassa historiasta, tieteestä, taiteesta kuin erilaisista näyttelyistä kiinnostuneille. Kun otat Sixtin vuokra-auton alle, voit lähteä tutustumaan kaupunkia ympäröivään luontoon ja viettää piknikiä järven rannalla. Autonvuokraus Cordobassa Parque Empresarial Apt lentoasemalla tekee tästä kaikesta mahdollista. Ota siis lomastasi kaikki irti ja näe ja koe mahdollisimman paljon.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 18:00
la.09:00 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Cordoba/Quorum Hotel CORC01 Av. La Voz del Interior 7000 X5008HLD Cordoba -31.337306, -64.207087 +54-3515694310

Sixt-toimipiste Cordoba/Quorum Hotel CORC01

Av. La Voz del Interior 7000
X5008HLD Cordoba
 
Puhelinnro +54-3515694310

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service