Autonvuokraus
Mendoza Lentoasema
Piilota
Argentiina // Mendoza // Mendoza Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Mendoza Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ruta Nacional 40 S/N
  5539 Mendoza AR +54-2613835172
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MDZ
Aukioloajat
ma. - su.06:00 - 22:30
Juhlapyhä06:00 - 22:30
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Mendozan lentoasemalla

Mendozan lentoaseman, joka tunnetaan myös nimellä Governor Francisco Gabriellin kansainvälinen lentoasema, toimipisteemme auttaa jokaista aloittamaan lomansa välittömästi koneen laskeutumisen jälkeen. Autovalikoimastamme löytyy niin käteviä kaupunkiautoja, sedaneita, nelivetoja ja maastureita. Tarjonta on omiaan kattamaan niin turistien, liikematkalaisten kuin paikallistenkin tarpeet. Meillä ei ole varsinaista toimipistettä lentoasemalla, vaan Meet & Greet -palvelu. Edustajamme on sinua vastassa lentoasemalla saapuvien aulassa ja johdattaa sinut vuokra-autollesi. Sixtin autonvuokraus Mendozan lentoasemalla palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä.

Auton vuokraaminen onnistuu kätevästi joko netissä tai puhelimitse

Governor Francisco Gabriellin lentoasema, MDZ, sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matka taittuu kätevästi vain muutamissa minuuteissa, kun otat vuokra-auton Mendozan lentoasemalta. Tämä takaa myös sen, että sinä pääset aloittamaan lomasi välittömästi. Vuokraa auto etukäteen joko itsenäisesti nettisivujemme kautta tai soita asiakaspalveluumme. Voit niin noutaa kuin palauttaakin auton myös aukioloaikojen ulkopuolella. Varaukseen kannattaa liittää kaikki tarvittavat lisätarvikkeet, kuten esimerkiksi navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja tai vaikkapa kaiken kattava vakuutuskin. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian. Autonvuokraus Mendozan lentoasemalla tekee lomastasi helpompaa.

Latinalaisen Amerikan tuntemattomampi helmi

Argentiina tunnetaan yleisesti ottaen sen pääkaupunkiin Buenos Airesiin suuntautuvasta matkailusta. Maasta löytyy kuitenkin paljon muutakin. Hyvä osoitus tästä on Mendoza, joka löytyy läheltä Chilen rajaa. Kaupunki on viehättävä sekoitus modernia metropolia sekä upeita maisemia. Kaupungista löytyy puisto Parque General San Martin. Se on kaunis alue istutuksineen. Puistossa voikin viettää päivää esimerkiksi piknikin muodossa. Sixtin vuokra-auton avulla taas voi lähteä tutustumaan myös lähialueisiin. Esimerkiksi Chileen ei ole pitkä matka, joten sinne voi hyvin tehdä päiväretken tai viipyä vaikka useammankin päivän. Oma kokemuksensa on myös ajaa Andien läpi. Tämä vuorijono kulkee aivan kahden maan rajalla ja houkuttelee turisteja ympäri maailmaa kokemaan tämänkin ihmeen. Autonvuokraus Mendozan lentoasemalla tekee unelmiesi lomasta mahdollisen. Varaa siis auto jo hyvissä ajoin ja pääset nauttimaan matkastasi täysin siemauksin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:00 - 22:30
Juhlapyhä06:00 - 22:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Mendoza Lentoasema MDZ Ruta Nacional 40 S/N 5539 Mendoza -32.831667, -68.792778 +54-2613835172

Sixt-toimipiste Mendoza Lentoasema MDZ

Ruta Nacional 40 S/N
5539 Mendoza
 
Puhelinnro +54-2613835172

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service