Autonvuokraus
Salta Lentoasema
Piilota
Argentiina // Salta // Salta Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Salta Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ruta Nacional Nº 51
  4400 Salta AR +54-3874263418
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SLA
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h palautus

Nopeasti matkaan lentokentän Sixt autovuokraamolta

Ota Argentiinan matkaasi huoleton alku ja poikkea noutamaan vuokra-auto suoraan Saltan lentoaseman Sixt Autovuokraamolta. Kun saavut kohteeseen, tapaat ystävällisen henkilökuntamme saapumishallissa, josta he saattavat sinut ja matkaseurueesi toimipisteellemme lentokentän liepeillä. Perillä odottaa varaamasi autokategorian mukainen ajoneuvo mahdollisine lisäpalveluineen. Emme voi luvata vuokra-autolle tiettyä mallia tai merkkiä, mutta saat käyttöösi aina kategoriassaan laadukkaan ajoneuvon. Saltan lentoaseman autonvuokrauksesta voit valita kaupunkiajoon soveltuvan, sedan-mallisen henkilöauton tai tilavan farmarin tai varautua haasteellisempiin maastoihin ketterällä maasturilla.

Mutkattoman mukavaa autonvuokrausta Saltan lentoasemalla

Saltan lentoasema (SLA) tunnetaan myös nimellä Martín Miguel De Güemesin kansainvälinen lentoasema. Se sijaitsee noin 11 kilometrin eli 20 minuutin ajomatkan etäisyydellä saman nimisestä kaupungista. Kun varaat vuokra-auton Saltan lentoaseman autovuokraamosta, pääset jatkamaan matkaasi välittömästi saavuitpa lentoasemalle sitten aamuvarhain tai yömyöhään, sillä palvelemme asiakkaitamme ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Voit noutaa ja palauttaa vuokraamasi ajoneuvon sekä toimistomme aukioloaikojen aikana että niiden ulkopuolella. Mikäli saavut lentoasemalle toimistomme kiinni ollessa, ilmoita asiasta autonvuokrauksen yhteydessä niin varaamme ajoneuvon luovutuksen poikkeukselliseen aikaan lisäpalveluna. Samalla saat käyttöön muut varaamasi lisäpalvelut: GPS-navigaattorin, lastenistuimen, vapaat ajokilometrit, vakuutuksen tai lisäkuskin palvelut. Vuokra-auton voit palauttaa joko Saltan lentoaseman autonvuokraukseen tai toiseen toimipisteeseemme kaupungin keskustassa.

Koe Luoteis-Argentiinan kulttuuri- ja luontokohteet samalla matkalla

Vuokra-auto antaa täyden vapauden edetä matkasuunnitelmissasi. Ajele omassa rauhassa pitkin Saltan katuja ja ihaile siirtomaavallan aikaisia, historiallisia rakennuksia. Syvenny välillä alueen vaiherikkaaseen historiaan vierailemalla Andien, esikolumbiaanisesta ajasta kertovissa museoissa, kuten Pajcha Arte Etnico -museossa tai Alta Montanan arkeologisessa museossa. Kun olet saanut tarpeeksesi kaupungin kulttuurista ja kulinarismista, suuntaa vaikkapa retkelle jollekin Cafayaten viinialueen lukuisista viinitiloista. Alueella on myös lukuisia hyviä ravintoloita ja majataloja pidemmänkin viipymisen varalle. Las Salinas Grandes on mainio kohde päiväretkelle. Nämä laajat suolajärvet levittäytyvät viehättävänä sinisen ja valkoisen sekoituksena vakuuttavan vuoristomaiseman edustalle. Vuokra-autolla voit toteuttaa lomasi aikana useammankin päiväretken läheisiin luonnonpuistoihin ja idyllisiin, Villa San Lorenzon tyylisiin kyliin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Salta Lentoasema SLA Ruta Nacional Nº 51 4400 Salta -24.844444, -65.478611 +54-3874263418

Sixt-toimipiste Salta Lentoasema SLA

Ruta Nacional Nº 51
4400 Salta
 
Puhelinnro +54-3874263418

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service