Autonvuokraus
Yerevan Lentoasema
Piilota
Armenian tasavalta // Jerevan // Yerevan Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Yerevan Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zvartnots International AP
  0042 Yerevan AM +374-60373366
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: EVN
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Yerevanin lentoasema tunnetaan myös nimellä Zvartnotsin lentoasema. Toimipisteellemme on helppo löytää. Se sijaitsee lentoasemalla saapuvien aulassa. Suunnista vain tutulle oranssille tiskille, jossa asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan sinua. Sixtin autonvuokraus Yerevanin lentoasemalla tekee lomastasi helpompaa. Monipuolisesta autovalikoimastamme löytyy niin kompaktit kaupunkiautot, sedanit, nelivetoautot ja maasturit. Vuokraa siis juuri sellainen auto kuin haluatkin.

Zvartnotsin lentoasema - näin vuokraat auton

Zvartnotsin kansainvälinen lentoasema, EVN, sijaitsee vain 12 kilometrin päässä aivan kaupungin ydinkeskustasta. Ota vuokra-auto Yerevanin lentoasemalta heti lomasi ensimmäisestä päivästä lähtien. Ajomatka kaupunkiin taittuu vain noin varttitunnissa. Autovuokraamomme palvelee kaikkia matkailijoita ympäri vuorokauden, joten niin auton nouto kuin palautuskin onnistuu milloin tahansa. Vuokraa auto etukäteen joko nettisivujemme kautta tai puhelimitse. Muista varata samalla myös kaikki lisätarvikkeet ja -palvelut, kuten navigaattori, lastenistuin, ylimääräinen kuljettaja sekä kaiken kattava vakuutus. Lisätarvikkeita on saatavilla vain rajoitettu määrä, joten ennakkoon varaaminen on ainoa keino varmistua saatavuudesta. Käänny siis puoleemme, sillä autonvuokraus Yerevanin lentoasemalla onnistuu näppärästi meidän avullamme niin yhdeksi päiväksi kuin myös koko lomasi ajaksi.

Koe maa Euroopan ja Aasian välissä

Armenian tasavalta on monipuolinen maa, josta löytää vaikutteita niin Euroopasta kuin Aasiastakin. Sen pääkaupunki Yerevan on tunnettu jo monien suomalaistenkin matkailijoiden keskuudessa. Kaupungin ydinkeskusta huokuu edelleen neuvostoaikaista historiaa. Vai noin kymmenen minuutin ajomatkan päästä voi löytää amfiteatterin tyylisen Opera Theaterin. Ota siis Sixtin vuokra-auto alle ja lähde tutkimaan kaupunkia ja sen lähialueita tarkemmin. Pääkaupungin ulkopuolella matkailijaa odottaa upea luonto, joka on todella monipuolinen. Maasta löytyy niin upeita vesiputouksia kuin jylhää kalliomaisemaakin. Autonvuokraus Yerevanin lentoasemalla auttaa sinua näkemään ja kokemaan paljon enemmän. Koska kyseessä ei ole kovinkaan iso maa, voi vuokra-autolla ajaa maan päästä päähän melko lyhyessä ajassa. Näin yhden vierailun aikana voi valloittaa muitakin paikkoja, kuten esimerkiksi pohjoisessa sijaitsevan Gyumrin tai Iranin rajalta löytyvän Arevikin kansallispuiston. Lähde siis elämäsi seikkailuun. Me teemme sen mahdolliseksi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Yerevan Lentoasema EVN Zvartnots International AP 0042 Yerevan 40.151931, 44.400413 +374-60373366

Sixt-toimipiste Yerevan Lentoasema EVN

Zvartnots International AP
0042 Yerevan
 
Puhelinnro +374-60373366

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service