Autonvuokraus
Australia
Piilota
Australia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Australia: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Australiassa helpottaa liikkumista paikasta toiseen. Maa on suuri ja välimatkat jopa kaupunkien sisällä voivat olla pitkiä. Me Sixtillä olemme vuokranneet autoja niin turisteille kuin työmatkalaisillekin jo vuosikausien ajan. Laajennamme toimintaamme avaamalla lisää toimipisteitä. Tällä hetkellä niitä on jo yli kymmenen eri puolilla maata. Toimipisteiltämme voit vuokrata niin tavallisia henkilöautoja, sedaneita, katumaastureita, nelivetoisia autoja, pakettiautoja kuin minibussejakin. Meillä on myös rajoitettu valikoima luksusautoja, kuten urheiluautoja ja avoautoja. Löydät siis takuulla juuri sinun budjetillesi sopivan auton. Ota vuokraasi myös erilaisia lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin, rajoitetut kilometrit, täysvakuutus tai vaikka ylimääräinen kuljettaja. Varaa vuokra-auto Australiasta etukäteen joko netistä tai puhelimitse. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Australian liikennesäännöt ja maassa ajaminen

Autonvuokraus Australiassa voi olla myös haastavaa, sillä maan liikennesäännöt ja ajokulttuuri ovat täysin erilaisia Suomeen verrattuna. Suurin eroavaisuus on tietenkin vasemmanpuoleinen liikenne, joka voi tuottaa hankaluuksia vielä useamman päivän ajamisen jälkeenkin. Autoissa on ohjauspyörä oikealla puolella. Sekin on siis suomalaisille uutta. Tähänkin kuitenkin tottuu ajan kanssa. Tässä on muutamia tärkeitä liikennesääntöjä, joita tulee noudattaa:

 • Muista noudattaa nopeusrajoituksia ajoitpa sitten kaupungissa tai maantiellä
 • Älä koskaan käytä kännykkää ajaessasi
 • Käytä aina turvavyötä ja vaadi myös matkustajia käyttämään
 • Älä koskaan aja alkoholin vaikutuksen alaisena
Meidän autovuokraamomme Australiassa auttaa sinua kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Ota siis yhteyttä, mikäli sinulla on kysymyksiä vuokraasi liittyen.

Koe kaikki upeimmat nähtävyydet vuokra-autolla

Australiassa auto on pakollinen, koska pitkät välimatkat tekevät kulkemisesta muutoin todella aikaavievää. Tieverkostot ovat hyvin kattavia ja liikenne sujuu rennosti, mutta vikkelästi. Autonvuokraus Australiassa onkin paras keino saada lomastaan enemmän irti. Matkailu keskittyy suurimmaksi osaksi rannikon kaupunkeihin, kuten Sydneyyn, Brisbaneen, Melbourneen, Adelaideen ja Perthiin. Monet nähtävyydet sijaitsevat automatkan päässä, joten ota auto heti lentoasemalta. Sixtin autovuokraamo Australiassa takaa sen, että pääset tutustumaan nähtävyyksiin kattavasti. Voit myös tehdä päiväretkiä muihin kaupunkeihin tai vain etsiä rauhallisen paikan esimerkiksi piknikin viettoon. Lähde myös patikoimaan karun kauniiseen luontoon ja koe monia upeita elämyksiä, joita maasta voi löytää. Kun ajat hieman syrjempään turistikohteista, pääset näkemään niitä paikkoja, joissa paikalliset asuvat ja viettävät aikaansa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service