Autonvuokraus
Manama
Piilota
Bahrain // Manama
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Manama

Sixt Autovuokraamosta Manamassa vuokraat itsellesi helposti ja sujuvasti ajoneuvon. Tutustu verkkosivuillamme laajaan autovalikoimaamme erilaisia ajoneuvoja, kuten henkilöautoja, farmareita, urheiluautoja, avoautoja, maastureita ja pakettiautoja. Auton vuokraus verkkosivuiltamme on vaivatonta ja meiltä löydät varmasti juuri tarvettasi vastaavan vuokra-auton.

 
 • Bahrain Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Building 200 Road 2403 Blk 224
  75104 Muharraq

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  24 h nouto

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Manama Juffair

  Sixt Autonvuokraus
  Shabab Avenue Bldg 19 Road 462
  75104 Manama

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Asiantuntevaa autovuokrausta Sixt Autovuokraamo Manamassa

Manaman Sixt Autovuokraamo palvelee sinua asiantuntevasti ja tarpeitasi vastaten. Sopivan vuokra-auton löydyttyä voit lisätä varaukseesi myös lisäpalveluja. Jos esimerkiksi matkustat isommassa ryhmässä, lisäkuljettajan valitseminen voi helpottaa matkustamistanne. Perheen kanssa matkustaessa lisäpalveluna saatavat turvaistuimet saattavat olla hyödyksi. Jos olet ensi kertaa Manamassa ja haluat välttyä eksymiseltä, navigaattori saattaa pelastaa sinut usealta pulmalta. Voit myös varautua mahdollisiin vahinkoihin kattavalla vakuutuksellamme. Valitse ensin autokategoria ja lisää sen jälkeen varaukseesi tarvitsemasi palvelut. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo Manamassa voi taata ainoastaan tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Mikäli autonvuokraus Manamassa herättää kysymyksiä, voit aina olla yhteydessä suoraan asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

Tutki Manamaa vuokra-auton avulla

Manama on Bahrainin pääkaupunki ja samalla maan suurin kaupunki. Persianlahdella Bahrainin saaren pohjoisosassa sijaitsevalla kaupungilla on pitkä ja värikäs historia, joka näkyy arkkitehtuurissa kaupungin eri osissa. Bahrainin kuningaskunta tunnetaan yhtenä vanhimmista kauppavaltioista maailmassa, jonka havaitsee kyllä esimerkiksi pankkien lukumäärässä. Manaman lentokenttä sijaitsee kaupungin pohjoispuolella al-Muharraqin saarella, josta vuokraat kätevästi auton päästäksesi itse kaupunkiin, joka sijaitsee noin 10 km päässä lentoasemalta.

Kaupunkiin päästyäsi löydät varmasti monenmoista nähtävää ja koettavaa. Kulttuurin ystävää on helppo hemmotella Bahrainissa, sillä sen kansallismuseo ja kansallisteatteri kestävät vertailua minkä tahansa Euroopan maan vastaavien kanssa. Lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevat kohteet ovat oivallisia vierailupaikkoja vuokra-autolla. Ostoksista pitävä saattaa innostua torimarkkinoista, joita järjestetään kaupungin keskustassa noin 15 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä. Historiasta kiinnostuneille Bahrainissa ja Manamassa riittää tutkittavaa, ja matkasi kestosta riippuen nopein ja kätevin tapa siirtyä kohteelta toiselle on vuokra-auto, jolloin hallitset itse aikataulusi. Aseta vain sopivat kohteet vuokraamasi auton navigaattoriin ja nautit ajamisesta, kohteista ja nähtävyyksistä. Meille Sixtillä on tärkeää, että matkasi onnistuu, joten tutustu matkakohteeseen ajoissa ja vuokraa tarkoitustasi vastaava vuokra-auto, jotta saat enemmän irti matkastasi.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service