Autonvuokraus
Barbados
Piilota
Barbados
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Barbados: Sixt Autovuokraamo

Barbados on Karibianmeren itäisin saari. Se on tunnettu upeista rannoistaan ja ystävällisistä ihmisistä. Saareen pääsee tutustumaan parhaiten, kun ottaa vuokra-auton heti loman alussa. Autonvuokraus Barbadoksella onnistuu Sixtiltä. Meillä on kolme toimipistettä eri puolella saarta. Voit ottaa vuokra-auton vaikka heti Bridgetownin lentoasemalta. Näin ollen auto odottaa sinua heti, kun koneesi on laskeutunut. Autovalikoimamme vaihtelee hieman toimipisteestä riippuen. Voit vuokrata niin tavalliset henkilöautot, farmarit kuin maasturitkin jokaiselta toimipisteeltämme. Lisäksi esimerkiksi Bridgetownin toimipisteeltämme voi vuokrata urheilu- ja avoautoja. Tutustu kunkin toimipisteen yksilölliseen autovalikoimaan nettisivuillamme, jossa voit myös varata vuokra-auton Barbadokselta. Lisää vuokraasi myös esimerkiksi navigaattori, lastenistuin tai rajoittamattomat kilometrit. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan. Jos sinulla on kysyttävää vuokraukseesi liittyen tai jos jokin asia askarruttaa mieltäsi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua vuorokauden ympäri.

Vasemmanpuoleinen liikenne tuo haastetta

Ennen kuin vuokraat auton Barbadokselta, tutustu saaren ajokäyttäytymiseen. Eniten haasteita tuottaa vasemmanpuoleinen liikenne, johon tottumiseen saattaa mennä useampikin päivä. Suurin osa teistä on todella hyvässä kunnossa ja opasteita on riittävästi. Nämä ovat tärkeimmät liikennesäännöt:

 • Käytä turvavyötä - jos jäät kiinni turvavyöttä ajamisesta, saat tuntuvat sakot
 • Noudata aina nopeusrajoituksia
 • Kiinnitä huomiota liikenteeseen, sillä jalankulkijoita voi olla välillä vaikea huomata
Liikenne Barbadoksella on hieman nopeatempoisempaa kuin Suomessa, mutta kuitenkin hyvin sujuvaa. Pidä maltti mukana ja selviät varmasti urakastasi.

Autonvuokraus Barbadoksella, Karibian paratiisisaarella

Sixtin autovuokraamoilta Barbadokselta saat niin edullisia kaupunkiautoja kuin päitä kääntäviä luksusautojakin. Autovuokraamomme Barbadoksen Bridgetownin lentoasemalla tuo lomaasi joustavuutta, kun pääset jatkamaan matkaasi hotellille välittömästi. Barbados tunnetaan upeista rannoistaan ja kirkkaasta merestään. Se houkuttaakin turisteja ympäri maailman nauttimaan aurinkoisista päivistä ja tutustumaan saareen kauniiseen luontoon. Saaren pääkaupunki Bridgetown on tunnettu vilkkaasta yöelämästään, hyvistä shoppailumahdollisuuksistaan sekä historiaa huokuvista rakennuksistaan. Saaren etelä- ja länsiosat taas tarjoavat parhaimmat rannat ja itäosa houkuttaa surffaajia metsästämään hyviä aaltoja. Barbadoksella voi harrastaa monenlaisia vesiurheilulajeja, kuten esimerkiksi snorklausta, sukellusta ja vesiskoottereilla ajoa. Voit myös ottaa vuokra-auton alle ja tehdä päiväretkiä milloin minnekin. Saaren hyvien teiden vuoksi matkanteko sujuu näppärästi, joten sinä voit kokea enemmän lomasi aikana. Lähde vaikka patikoimaan upeaan luontoon ja bongaamaan Karibialla esiintyviä lintulajeja.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service