Autonvuokraus
Barbados
Piilota
Barbados // Barbados
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Barbados

Sixt Autovuokraamo Barbadoksella auttaa, kun suunnitteilla autonvuokraus. Laajasta autovalikoimastamme löydät tarvettasi vastaavan ajoneuvon haluamallesi ajalle. Saatavilla on ajankohdasta riippuen pieniä, keskikokoisia ja isoja henkilöautoja, urheilu- ja avoautoja, maastureita ja pikkubusseja. Matkustitpa sitten yksin, perheesi kanssa tai ryhmässä, meiltä löytyy vaihtoehtoja. Tee autonvuokraus Barbadoksella yksinkertaiseksi ja vieraile verkkosivuillamme, josta löydät ajankohtaasi vastaavat saatavuustiedot.

 
 • Bridgetown Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Access Road
  16000 Christ Church

  ma. - su.08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Barbados Saint James

  Sixt Autonvuokraus
  corner Appleby and Highway 1
  24007 Saint James

  ma. - pe.08:00 - 16:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Barbadoksen Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto valitsemillasi varusteilla

Tutustu ajankohtaisiin tarjouksiin ja valikoimaan verkkosivuillamme. Vuokra-automme ovat uusia ja kattavasti varusteltuja. Voit valita joko pienikulutuksisen henkilöauton tai isomman maastoauton. Autoista löytyy vakiovarusteiden lisäksi mm. ilmastointi ja useasta vakionopeudensäädin. Sixt Autovuokraamo pystyy valitettavasti takaamaan vain tietyn kategorian auton, mutta ei tiettyä automerkkiä tai -mallia. Saatavilla on myös lukuisia lisäpalveluja, joiden avulla saat vuokra-autostasi enemmän irti. Jos matkustat perheen kanssa, saatat tarvita turvaistuimia, jotka lisäät varaukseesi kätevästi verkkosivuillamme. Jos Barbados ei ole entuudestaan tuttu, lisäämällä navigaattorin löydät varmasti haluamasi kohteet tältä kauniilta saarelta.

Ota kaikki irti Barbadoksesta vuokra-autosi avulla

Barbadoksen kaunis saarivaltio sijaitsee Atlantin ja Karibianmeren välissä. Helpoiten tutustut tähän upeaan saareen vuokra-autolla, jonka saat vaivattomasti Sixt Autovuokraamosta. Pääkaupunki Bridgetownista löytyy saaren parhaimmat ostosmahdollisuudet ja saaren länsi- ja eteläpuolelta taasen parhaat rannat ja maisemat. Barbados on muodoltaan kolmiomainen saari, joka on pisimmillään luoteis-kaakoissuunnassa 32 kilometriä pitkä ja leveimmillään itä-länsisuunnassa 25 kilometriä leveä, joten autolla liikkuessa on helppo koluta saarta ristiin ja rastiin.

Kauniita rantoja etsiessä yksi hyvä vaihtoehto on noin 20 kilometrin päässä pääkaupungista sijaitseva Crane Beach, jonka yläpuolella on saaren ensimmäinen hotelli The Crain Resort, joka on rakennettu vuonna 1867. Tästä pari kilometria eteenpäin löytyy Bottom Bay, jonka turkoosi vesi ja valkoinen hiekka ei jätä ketään kylmäksi. Herkkusuiden kannattaa sen sijaan ajella Bridgetownista alaspäin Oistinsin kuuluisille kalamarkkinoille, joissa musiikki raikaa ja kala tekee kauppansa. Sinne ajaa vuokra-autolla noin 15 minuutissa pääkaupungista. Saaren kompaktin koon vuoksi vuokra-auto on oivallinen valinta Barbadoksella, koska sillä näet saaren kauneimmat ja viihtyisimmät paikat, matkustitpa yksin tai ryhmässä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service